Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti összejönnétek úgy...

Lányok ti összejönnétek úgy egy fiúval hogy nem lehetne közöttetek szexuális kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nem simogathatnátok,nem adhatnátok neki puszit,csókot főleg nem és ő sem érne hozzátok,nem mennétek együtt sehová,nem aludnátok együtt,viszont közösen vezetnétek a háztartást közös kasszán lennétek,névnapkor,születésnapkor,karácsonykor azért megajándékoznátok egymást,de közös programjaitok nem lennének,mindig csak otthon lennétek együtt.Benne lennétek egy ilyen kapcsolatban?32/F

2023. okt. 23. 12:10
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

Ismét hetes vagyok.

Szerintem hagyd a fenébe. Hiába beszélnéd meg vele, hogy nem szereted és csak barátként tekintesz rá, csak nagyon kevesen tudnak parancsolni az érzéseiknek. És így a feszültség még nagyobb, hogy rengeteg időt "egymás privát szférájában" (erős idézőjelekkel), egymás környezetében töltötök. Szerintem az a lány, ha tényleg szerelmes, folyton reménykedne és ezzel saját magát tenné tönkre. Engedd el azt a lányt, jobb lesz neki, ha tudja, hogy nem akarsz tőle semmit. Ne hitegesd, ne támassz benne reményt, még akkor sem, ha te tényleg csak barátkozni akarsz és nem kihasználni.

2023. okt. 23. 13:22
 22/33 anonim válasza:
Ne hitegesd.Ne költözz össze.Ha egy kicsit se látod benne a nőt,akit szerethetsz egyszer akkor ne bántsd.Minnél tovább húzod,minnél jobban beléd szeret annál nagyobbat fog sérülni.Ezt nem teheted meg egy emberrel sem.Ne csak magad nézd,főleg ha kedveled is.Add meg az esélyt neki,hogy meg találja azt az embert akinek tényleg ő kell és nem csak egy barátot lát benne.
2023. okt. 23. 13:42
 23/33 anonim válasza:
Máskor meg pont amiatt rinyáltok itt, hogy barátzónába tettek... Ti sem tudjátok, hogy mit akartok.
2023. okt. 23. 13:46
 24/33 anonim válasza:

Nem.

Azzal nem lenne gondom hogy nincs semmi testi kapcsolat ( aromantikus aszexuális vagyok), de azzal igen hogy semmi közös program nem lenne.

Tehát csak lenne egy lakótársam.

Èn jól megvagyok egyedül is. Közös kasszát se akarok.

"Nem lenne elég az,hogy a kedvében jártok,sütöttök,főztök neki"

Nem, nem hiányzik egy kolonc a nyakamba. Süssön, főzzön neki a jó èdes anyja ha nem önellátó 30 felett. Szègyen.

Èn is dolgozok, ès szeretnèk pihenni otthon, nem csicskázni egy èletkèptelen impotensnek.

Amúgy a kèrdèsbe azt írtad,hogy "közösen vezetnétek a háztartást ". Ha nekem kellene sütni, főzni akkor ő mègis mit csinálna?

Semmit? Esetleg bekapcsolja a mosógèpet, eltologatja a porszívót? Hű de hasznos teremtès. Nem tudom eddig hogyan èltem egy ilyen nèlkül 🤣

2023. okt. 23. 13:54
 25/33 anonim válasza:

22-es vagyok

Mellesleg te is sérülhetsz.Bele lehet olyan emberbe szeretni aki nem is az eseted.(Tapasztalat)És még úgy is megszívhatod te,ha esetleg valami oknál fogva ő nem akarná ezt tovább folytatni.Mert attól,hogy ő első perctől érzi a kémiát nem azt jelenti,hogy mindent elfogadna veled kapcsolatosan.

Mindenesetre jól gondold át a döntésed mielőtt megléped.

2023. okt. 23. 13:57
 26/33 anonim válasza:

Igen,persze,ha sok pénze van.

Mellette meg lenne egy pasi,akivel megoldható a többi.

2023. okt. 23. 14:06
 27/33 anonim válasza:
Mivel nekem a szeretetnyelvem az érintés el sem tudnék képzelni ilyet, ezt párkapcsolatnak biztos nem nevezném.
2023. okt. 23. 14:14
 28/33 A kérdező kommentje:
Ha megmondom neki hogy szeretnék vele összeköltözni de barátságnál nem lehet több köztünk akkor meg fog haragudni és a barátságát is elveszítem.
2023. okt. 23. 14:31
 29/33 anonim válasza:
Ilyen hülyével akkor sem, ha szeretne.
2023. okt. 23. 14:46
 30/33 anonim válasza:
A kommenteket nincs időm elolvasni. Csak a kérdésre reagálok. Nekem ilyen kapcsolat lenne ideális, az hogy milyen nemű személlyel nekem mindegy. Az, hogy ki a másik személy, mint ember és emberileg mennyire jövök ki vele az egyáltalán nem mindegy. Inkább olyan testvérinek mondható "kapcsolatot" keresek. Ahol nincs szex, romantika, külön szoba van. De mégis több a barátságnál: együttélés, ünnepek közös tartása, stb. Az viszont, hogy nincsenek közös programok nem megfelelő nekem. Nem akarok a másik nyakán lógni, fontosnak tartom, hogy külön elfoglaltságok is legyenek, de azt is, hogy közösek is és pl a nyaralás együtt történjen.
2023. okt. 23. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!