Lányok ti összejönnétek úgy egy fiúval hogy nem lehetne közöttetek szexuális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Nem simogathatnátok,nem adhatnátok neki puszit,csókot főleg nem és ő sem érne hozzátok,nem mennétek együtt sehová,nem aludnátok együtt,viszont közösen vezetnétek a háztartást közös kasszán lennétek,névnapkor,születésnapkor,karácsonykor azért megajándékoznátok egymást,de közös programjaitok nem lennének,mindig csak otthon lennétek együtt.Benne lennétek egy ilyen kapcsolatban?32/F2023. okt. 23. 12:10
11/33 anonim válasza:
Csak egy kis megjegyzés, ha rákatintasz a "kémia" #-re láthatod hogy milyen kérdéseknél használták. Ez a tag a kémia tudományágra hivatkozik, nem pedig a van köztünk "kémia" kifejezesére
2023. okt. 23. 12:48
12/33 anonim válasza:
"viszonozná a fiú a kedvességed egy köszönömmel,vagy mosollyal,vagy egy tábla csokival,szál virággal"
. Ezek mind udvariassági formulák, nem egy kapcsolat.
De szerintem nem érted.
2023. okt. 23. 12:49
13/33 anonim válasza:
Ha milliomos lenne,de mással is ismerkedhetnék,akkor igen.Amúgy impotens vagy?
2023. okt. 23. 12:52
14/33 A kérdező kommentje:
A fiú nem lenne boldog,mert nem a lány lenne az igazi a számára,a lány viszont boldog lenne mert szerelmes lenne a fiúba és ezt is nagy eredménynek élné meg hogy vele lakhat egy fedél alatt.
2023. okt. 23. 12:53
15/33 anonim válasza:
És miért tilos a fizikai kapocs? Amúgy amit leírtál, abban nem a szex hiánya a zavaró, hanem hogy a csávó szerint ez nem egy kapcsolat. Akkor meg mi benne a jó a lánynak? Hamar rá fog jönni, még ha bele is megy, hogy nulla a továbblépés esélye, plusz nulla az, amit ő kap ebből az egészből, és kilép.
2023. okt. 23. 12:54
16/33 A kérdező kommentje:
15 és az eszébe se jutna a lánynak hogy változtasson a külsején? Egyszerűen kilépne hogy majd más meg fogja becsülni?
2023. okt. 23. 12:56
17/33 A kérdező kommentje:
13 nem vagyok impotens,csak nem vonz minden lány szexuálisan.Viszont sok olyan lánnyal találkoztam aki szexuálisan nem vonzott,de emberileg jó volt.Csak ha fölvetettem volna hogy költözzünk össze,azt hitte volna hogy ő is bejön nekem.
2023. okt. 23. 12:59
18/33 anonim válasza:
15 de a kérdező azt mondja legyen szexi a csaj és akkor lesz esélye a továbblépésre.És igaza van.Ha a nő elvárja hogy adjon magára egy pasi,egy férfi is elvárhatja hogy adjon magára a nő.
2023. okt. 23. 13:03
19/33 anonim válasza:
Na azért haló. Erről az eredeti kérdésben egy árva pisszenést sem írt a kérdező, most adagolja hozzá a mindenféle részleteket. Azt hittem először, hogy általánosságban kérdez, aztán mégis kibújt a szög a zsákból, az ő helyzetéről szól az egész. Kérdező, akkor légy szíves fogalmazd meg a kérdésed annak teljes formájában és konkrétan arra kérdezz rá, amire kíváncsi vagy. A sötétben tapogatózás nem célravezető.
Hetes voltam.
2023. okt. 23. 13:07
20/33 A kérdező kommentje:
Hát valóban van egy lány akinek tetszem de nekem nem jön be,viszont emberileg meg kedvelem.Kihasználni persze nem szeretném,ezért írtam hogy minden felesben menne.Tökéletes lakótárs és barát lenne a lány.
2023. okt. 23. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!