Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csak a fiúktól van...

Miért csak a fiúktól van elvárva, hogy kezdeményezzenek társkeresésben?

Figyelt kérdés

2023. okt. 19. 21:09
 1/9 anonim válasza:

Én nem társat kerestem, hanem szorosabb barátságot egy régen látott ismerősömmel. Elkértem a telefonszámát (én vagyok a nő.)

Fél éven belül összejöttünk. (Állítása szerint rendkívül zárkózott ember, magától talán nem is kezdeményezett volna?)

Az érzelmi közeledést azonban Ő kezdeményezte... néha megfordul a fejében a házasság gondolata is, aztán elveti. Nincs elég önbizalma hozzá.

2023. okt. 19. 21:13
 2/9 anonim válasza:
Azért, mert az a kétségbeesés jele, ha egy nő kezdeményez. És én nő létemre ezt 2-3 férfi ismerősömtől is hallottam, hogy így gondolják. :) Azóta nem kezdeményezek.
2023. okt. 19. 21:29
 3/9 anonim válasza:
Nyugi, én a nőktől is elvárom. (: A kivétel erősíti a szabályt.
2023. okt. 19. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kétségbeesett :D

2023. okt. 19. 21:33
 5/9 anonim válasza:

Én nem hiszem, hogy kétségbeesés lenne, ha egy nő CSAK BARÁTSÁGOT(!) kezdeményezne.

Mindössze kíváncsi voltam én is annak az ismerősömnek a mondandójára, akivel aztán párkapcsolat alakult.

Nagyon, sőt meglepően erős a szeretet kötődés közöttünk.

1-es voltam.

2023. okt. 19. 21:50
 6/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Egy nő is tud kezdeményezni ugyan úgy. Ez nincs kötve semmihez. Én legalább is nem hordanám az egómat ilyen szinten hogy most egy nő kezdeményez stb. :)
2023. okt. 19. 21:52
 7/9 anonim válasza:

Lehet kétségbeesés jele a való életben, de online társkeresőn pedig ez az ideális. Férfiak lyuk az lyuk alapon szelektálnak. Tehát a legtöbb férfi ismerkedne a legtöbb nővel. Ez fordítva nem igaz. A legjobb eset, ha a nő mutat érdeklődést, mert 99% hogy pozitív lesz a fogadtatás a férfiak részéről.

Saját és másoktól hallott tapasztalatok alapján nem igazán éri meg először ráírni egy nőre. Vagy lekoccol, vagy flegma lesz stb. Ha felkelted a nők érdeklődését, ők fognak rád írni és ez az ideális eset. Még ha csak szex is, de valami lesz belőle.

2023. okt. 19. 22:15
 8/9 anonim válasza:
az életben is elég sok minden csak a férfiaktól van elvárva, majd rájössz
2023. okt. 19. 23:26
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem férfi vagy női feladat a kezdeményezés. Ha valaki szeretne valakitől valamit, menjen oda és kezdeményezzen, ne a csodákat várja. Ha várunk a másik lépéseire, akkor sosem fog történni semmi.
2023. okt. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!