Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek? Lány vagyok!
Figyelt kérdés
Interpalson láttam a profilját,a leírása,érdeklődési köre,képei és személyisége alapján(elég sok szöveg volt a profilján)nagyon bejön.
Írtam is neki,hogy szia mi újság interpalson,de szerintem nem igazán használja a profilját,2-3hete nem lépett be.
Viszont megtaláltam instagramon,ott aktív.
Tudom interpalsról van szó de itt lakik a közelemben,nem külföldön.
Ott viszont nem tudom mit írhatnék neki ismeretlenül(instagramon),ráadásul lányként kicsit cikinek érzem bármit is írni elsőként.
Segítsetek légyszi!
2019. okt. 27. 16:26
1/4 anonim válasza:
Hát írd le neki majdnem ugyanezt, hogy hol találtál rá, es h szeretnel beszelgetni, megismerni. Nem ciki egyáltalán!
2/4 A kérdező kommentje:
Ne várjak egy kicsit még hátha belép?Csak elég régen lépett be,ezért gondolom,hogy nem nagyon használja.Kicsit túl nyomulós és furcsa lenne ha így megírnám neki,hogy rákerestem instán nem?Picit ijesztőnek tűnik,olyan mintha valami stalker lennék😂
2019. okt. 27. 16:51
3/4 anonim válasza:
Én hidd el otthon vagyok ilyen téren és azt tudom mondani mint az előző válaszadó. mond neki hogy láttad a profilját és nagyon szimpinek találod, van e kedve ismerkedni? Aztán majd jöhet a flört stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!