Társkeresőn,ha kölcsönös a szimpátia (match van) akkor,hogy kezdeményezzek a lányoknál?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok,hogy azzal szoktam kezdeni,hogy az adott napszaknak megfelelően köszönök és megkérdezem,hogy van milyen a napja. De van,hogy erre csak annyi a válasz,hogy töröl. De akkor mégis mi a jó kezdés? Az elcsépelt “szia mizu?” nyilván nem jó. A béna csajozós szövegeket szintén hanyagolnám. Nálatok van bevált módszer? Ti,hogy szoktatok kezdeményezni?2023. okt. 18. 20:21
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy mit írsz 90%-a válaszra se fog méltatni, ha meg igen akkor se fognak érdeklődni irántad, a maradék 10%-ot meg nehezen fogod kihalászni.
2023. okt. 18. 20:38
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy. Nem válaszolnak.
2023. okt. 18. 22:13
3/4 anonim válasza:
Hol élsz te, a 80as években? Mi az már hogy a napszaknak megfelelően köszönsz?😆
Inkább engedd el ezt a dolgot
2023. okt. 19. 17:16
4/4 anonim válasza:
Én nem szoktam h.lye csajozós szövegekkel kezdeni, nekem nagyon erőltetett lenne.(Szerintem sok nő így is vélekedik e felől) Általában ha jobbra húznak, ráírok és leírom normálisan, hogy mit szeretnék tőle (nyilván megszeretném ismerni a partneremet, ezt is írom le neki). A perverz kretén szövegeket meg el lehet felejteni. Képzeld el hogy egy random ember rád írna "Jó napot, milyen napod volt" ez a tipikus szandál-zokni emberek indító szövege, már csak a kockás ing hiányozna 10 dioptriás vastag keretes szemüveg mellé.
A nők is ugyan olyan emberek mint te, van ízlésük(már akinek) és elvárásuk(mint neked).
2023. okt. 20. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!