Ha valaki nem ismerkedett egyetemen, akkor mondanátok, hogy elszalasztotta a legjobb esélyét a társkeresésre?
Nem csak a főállásban lehet ismerkedni, legyen az munka, egyetem vagy gimi. Ezeken kívül is van élet.
De azzal egyetértek, hogy egyetemen sokkal könnyebb, mint bárhol máshol. Persze ha valaki nem él vele, annak ezer oka lehet (pl együtt van a gimis párjával), nem mondanám ezt.
#11 Igen amúgy igazatok nektek is, nyilván nem azt akarom mondani hogy olyan ember nincs aki nem egyetemen találkozott élete párjával, vagy hogy aki azt mondja lehet máshol, az butaságot mond.
(Mondjuk azzal a pár válaszolóval aki azt írta hogy egyetemen csak tanulni lehet, és kell, azokkal alapjaiban nem értek egyet)
Természetesen az egyetem jó lehetőség az ismerkedésre, bár ez szaktól, kartól és nemtől is függ. Pl gépészmérnöki karon férfiként nem biztos, hogy a legideálisabb, persze nem lehetetlen, meg ugye egy egyetemen vannak más karok is. De nekem pl nem lehetett mert sokat kellett dolgoznom magamon, hogy legyen esélyem az ellenkező nemnél és mire ezt sikerült elérnem kb el is végeztem.
Viszont abban biztos vagyok, hogy egyáltalán nem szalasztottam el a legjobb esélyeimet. Sőt szerintem egyetem után könnyebb, de biztos van akinek más a tapasztalata.
16os vagyok. Sajnos annyit még hozzá kell tennem, hogy a legtöbben biztos, hogy nem életük párját találják meg az egyetemen, hiszen még fiatalok. Azért lássuk be, hogy a legtöbb párkapcsolat, főleg amik fiatalon jönnek létre (bár egyébként ez az összesre is igaz) gyakorlatilag halálra vannak ítélve. Ritkán maradnak együtt élethosszig az emberek.
De ezzel nincsen baj. Addig is jólérzik magukat együtt, fejlődnek, tanulnak bizonyos hibákból stb és a következő kapcsolat meg lehet mégjobb. (természetesen nem akarok állnaív lenni, van aki csak sérül a kapcsolatban stb, de azért talán ez a ritkább, még ha nem elenyésző)
Leírtam már a válaszok között is, szerintem mások is mondták. Nem fogom nyolcadjára is kimásolni a nyolacadik embernek aki nem olvasta el a kommenteket/elolvasta, de nem érti.
#19 de mitől lenne az a legjobb esély erre?
A kor nem fontos abban, hogy jól kijösztök-e vagy sem.
Attól, hogy egy szakon vagytok, nem jelenti, hogy ugyanaz érdekel titeket. Sokan úgy választanak egyetemet, hogy nincs jobb ötletük, majd aztán ott hagyják vagy váltanak vagy máshol folytatják, más szakon, más irányba.
Még ha jól is kijössz valakivel egyetem alatt, ahogy annak vége és mindenki megy merre lát, ugyanúgy megszakad a kapcsolat, mint az iskola esetében.
Semmivel nem jobb vagy rosszabb. Ez is egy hely, ahol emberek járnak, mindenki a maga indokával és amint az vége, mindenki megy tovább.
Legjobb esetben lesz 1-2 ember, kivel tartod a kapcsolatot, vagy még annyi se (mint pl nálam).
Az egyetemi párok csak akkor maradnak meg ha eleve közel laknak egymáshoz vagy valamelyik tud költözni. De nem jelenti, hogy az itteni kapcsolatok tartósabbak, komolyabbak lennének, mint egy hobbi vagy társkeresőn megismert kapcsolat. Sokuk csak az egyetemig tart.
Ha ez a legjobb társkereső, akkor régen rossz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!