Ha valaki nem ismerkedett egyetemen, akkor mondanátok, hogy elszalasztotta a legjobb esélyét a társkeresésre?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 16:24
1/20 anonim válasza:
Egyetem tanulásra van!
2023. okt. 16. 16:26
2/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mi ez a válasz? Szerinted nem lehet ismerkedni egyetem közben a szaktársakkal? Te senkihez, fiúhoz, lányhoz sem szóltál hozzá, vagy mi?
2023. okt. 16. 16:28
3/20 anonim válasza:
Egyetem a diploma szerzésére a legjobb esély, nem feleség/férjfogásra.
2023. okt. 16. 16:31
4/20 anonim válasza:
Jártál te már egyetemre?
Nekem a legtöbb fényes karriert befutott ismerősöm azt mondta, hogy az egyetemen a diploma és a tantervi órák érnek a legkevesebbet. A társas kapcsolatok, diákszervezeti tevékenységek alapozzák meg a karriert.
2023. okt. 16. 16:35
5/20 anonim válasza:
#2: Lehet ismerkedni, de ez távolról sem a legjobb esély a társkeresésre. Van egy csomó más is azon kívül + sokan csak érdekből ismerkednek/írnak rád, mert kellenek az infók a túléléshez.
2023. okt. 16. 16:37
6/20 anonim válasza:
#5:🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ez nagyon komoly.
2023. okt. 16. 16:39
7/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azt mondom, hogy csak azért menjen valaki egyetemre, vagy csak ismerkedjen, és ne tanuljon... De a gimiben kialakultak nem túl tartósak, egyetemen legalább szaktársaddal egykorú vagy, ugyanazt tanuljátok, tehát ugyanaz érdekel titeket ilуen szempontból, ugyanabban a szakmában fogtok elhelyezkedni. Végzel egyetemmel, munkahelyen már mit ismerkedsz? Meg kikkel? Bekerülsz valahova és 90%ban 40-es 50-es korosztály vesz körül....velük mit ismerkedjen az ember huszonévesen?
2023. okt. 16. 16:53
8/20 anonim válasza:
#7: Ha gimiben nem sikerült tartós kapcsolatokat kialakítani, akkor miből gondolod, hogy egyetemen jobban fog menni? Főleg ha kisebb egyetemről van szó. Munkahelyen kívül egy csomó lehetőség van ismerkedésre.
2023. okt. 16. 16:57
9/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk az alapján gondolom, amit leírtam.
egyetemen legalább szaktársaddal egykorú vagy, ugyanazt tanuljátok, tehát ugyanaz érdekel titeket ilуen szempontból, ugyanabban a szakmában fogtok elhelyezkedni.
És most nem magamról beszélek amúgy. Te melyikből hallottál többet? Akik gimi óta együtt vannak, vagy akik egyetemen jöttek össze? Szerintem sokkal több olyan van, akik egyetemen találták meg egymást és azóta együtt vannak.
2023. okt. 16. 17:02
10/20 A kérdező kommentje:
Bocsi 8nak írtam, nem magamnak
2023. okt. 16. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!