Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Legjobb csajozós szöveged?

Legjobb csajozós szöveged?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok fiuk, de szerintem ez nem nagyon megy nektek. Mármint többször belefutottam már elég egyedi beköszönő mondatokba, de rá néhány napra más srác is ugyan azzal jön.

Ezt miért csináljátok?

2022. okt. 30. 14:16
 1/9 anonim válasza:
ha neked semmilyen szöveg nem jó akkor miért nem kezdeményezel te? jaaa mert beszari vagy
2022. okt. 30. 14:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Szoktam, bár inkább valami egészen “személyessel”.

Valami olyasmivel amivel az adatlapja alapján merül fel.

2022. okt. 30. 14:31
 3/9 anonim válasza:
"bocsi, nem tudtam, hogy az a nő az édesanyád"
2022. okt. 30. 15:00
 4/9 anonim válasza:

Beszélgetés során kiderült hogy neurológusnál volt a lány, és felírt neki pirulákat. Én alapvetően gyógyszer ellenes vagyok, mondtam is neki hogy ne pirulákat szedj, hanem a kiváltó okot kell megszüntetni. Gyere elmegyünk hozzám d...nk egy jót és utána jól fogod érezni a gyógyszer nélkül is magad.

Hát nem lett nagy sikerem, pedig jót akartam.

2022. okt. 30. 15:06
 5/9 anonim válasza:
Minden lány titkos kis álma egy napon meg kéri a kezét az ő királya, megjöttem !
2022. okt. 30. 15:14
 6/9 anonim válasza:
4-es pedig ez király duma volt és jót is tett volna a csajnak, de mivel álszent ezért sose ismerné ezt be. A nők nem akarnak szexet, ilyenre ne is gondolj :DDD
2022. okt. 30. 15:18
 7/9 anonim válasza:
Én még életemben nem mentem oda semmilyen szöveggel senkihez, de te hogy csinálnád? Kíváncsi lennék.
2022. okt. 30. 15:52
 8/9 anonim válasza:

"Szia"

:DDDDDD

2022. okt. 30. 20:07
 9/9 anonim válasza:

Én imádom ezeket a rossz csajozós dumákat, mondjuk nem ezzel szoktam kezdeni, csak azoknak tudom akiket már ismerek és biztos vagyok benne hogy nem veazik komolyan. A legújabb kedvencem:

Nem is mondtad, hogy nem egyformák a szemeid :O

Az egyik szebb, mint a másik.

2022. okt. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!