Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi most a legjobb randi app?

Mi most a legjobb randi app?

Figyelt kérdés

Elittars

Tinder

Badoo

Bumble

? Ezek közül vagy ezen kívül melyik netes most amin sok ember van fent ?

2023. aug. 4. 22:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor bármelyik. Ha férfi vagy, akkor meg egyik se... :D
2023. aug. 5. 00:28
 2/15 anonim válasza:
gyakori
2023. aug. 5. 01:00
 3/15 anonim válasza:
Mindengyik a lehúzàsról szól. Érdekes amég nem fizetsz be egy matched sincs. Utàna meg hirtelen 10 match kamu profilokkal. Kicsit sem átlátszó
2023. aug. 5. 08:24
 4/15 anonim válasza:
Nekem van matchem az ingyenes Tinderen és voltam már randikon is. 21/F
2023. aug. 5. 09:42
 5/15 anonim válasza:
#4 Akkor te valami extrém jó bika lehetsz
2023. aug. 5. 09:49
 6/15 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi extrém dolog, ismerned kell a határaid, legyél igényes (nem elegáns), tudj beszélni lányokkal (itt semmi csúcs szuper szöveg nem kell, max lejáratod magad, ha szar) és legyen normális kép rólad. Ennyi a titok, de bőven ismerek olyat, aki szintén sikeres, nem vagyok se extrém, se bika, se kivételes eset. Sőt, csak ezen az oldalon látom mindig sírni az embereket, gondolom a sörhasú szakállas egyének is, csak modellekkel akarnak matchelni. Ismerni kell a korlátjaid lehet millióból egyszer bejön, de nem arra kell várni.
2023. aug. 5. 10:02
 7/15 anonim válasza:
Na meg szerencse kell hozzá inkàbb. Amiket leìrtál megvannak nàlam és mégis szökőévente van matchem. Úgy hiàba van jó dumám ha odáig nemjutok el hogy ràìrjak :D
2023. aug. 5. 10:05
 8/15 anonim válasza:
Számomra hihetetlen, lehet azért, mert nem tapasztaltam, ne haragudj, de nekem hihetetlen, hogy ha valaki saját képességeihez mérten IS és esetleg azonos érdeklődési kör alapján próbál matchet találni, olyan irgalmatlan kevés legyen, hogy gyakorin kelljen problémázni. Úgy, hogy (és ezt ne vedd magadra elhiszem én mindenkinek, de találkoztam ellenpéldával, aki hazudott róla) olyanok szidják a Tindert ezen az oldalon, akik életükben le sem töltötték csak ezt-azt hallottak. Egyébként a dumával teszed hozzá szerintem már a legkevesebbet, kell, de nem annyira fontos mint sokan gondolják.
2023. aug. 5. 10:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Szerintem borzalmas az összes.

És nem feltétlen az applikációkkal van a gond, hanem az emberekkel akik fent vannak rajta.

Nőtől férfitól független, ne értsetek félre.

Én emlékszek, hogy mikor először tindereztem sokkal jobb volt, és nem azért mert az app annyit változott volna. Szerintem az emberek többsége már nem szereti, ezért is használják kevesebben, mint régen.

Olyasmi lett, mint a facebook. 10 éve az emberek vicceket is kiírtak, meg minden hülyeséget a kezdőlapra. Most már naponta 1-2 ember ha feltölt egy képet rá, akkor sokat mondtam az ismerőseim közül.

2023. aug. 5. 13:40
 10/15 anonim válasza:
Kevesebb mint 24 óra alatt kipróbáltad az összeset? Vagy már este is tudtad hogy milyenek? Amúgy ha még ebből a facebookos időből jössz, akkor annyit tudok mondani mostanában a fiatalabb trendek jobban dominálják a társkereső oldalakat.
2023. aug. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!