Nő létemre hogy kezdeményezzek?
Most a saját helyemben, ha egy kolléganőm rám írna, akkor nagyban függ attól milyen a csaj és a munkahely.
Lehet bunkóság, de lehet titokban tartanám a dolgot, ha csak lazább, ha meg komolyabb, amolyan felvállalható dolog mind nyilvánosság, mind munkahely terén, akkor okés.
Nekem az tetszene, ha úgy írna rám, hogy bemutatkozna, hogy kicsoda és megemlítené, hogy szimpatikus vagyok neki. Ne túl nyomulósan, de érthető legyen a szándék. Innentől meg ugye a beszélgetésből kiderül mit lehet kihozni belőle.
30F
Szerintem bármit mondasz, az már jó.
Ne mástól várd erre a választ... tök mindegy mit kérdezel, az sajnos már csak pozitív lehet egy ilyen rút világban, mint a mai. A nők sosem kezdeményeznek, ezért a kérdéssel elbas*ni ritkán lehet.
Egyszer hívd el valahova valamikor amikor van szabadidőtök. Akár csak egy sima beszélgetésre egy kávé mellé például vagy bármi. Lehet hogy Ő is nyitott lenne erre csak nem biztos hogy tudja azt hogy Te hogyan állnál ehhez és lehet azt hiszi hogy van valakid.
Én voltam ilyen helyzetben hogy nekem baromira szimpatikus volt a nő de nem akartam elhívni sehova mert azt gondoltam hogy van neki párja meg egyéb más a munkán kívül és soha sem utalt rá hogy jó lenne ha egyszer lenne valami közös program. De aztán egyszer megkérdezte tőlem hogy nincs-e kedvem munka után vagy valamikor a hétvégén összefutni valahol és dumálnánk meg ilyenek. Én akkor mondtam hogy persze miért ne. Aztán innentől már elindult a dolog, mert megtudtam hogy nincs senki az életében meg Ő nyitott felém annak ellenére hogy nem voltak ennek jelei legalább is én nem vettem észre, és így hogy ezzel picit meglökött hogy szabad a pálya nem hogy bátrabb lettem, de már tudtam hogy lenne értelme és azóta is együtt vagyunk. Én azért nem kezdtem el lépni efelé mert számtalanszor ért kudarc ilyen téren és mindig elutasítottak mert volt párjuk vagy csak nem akartak tőlem semmit azon kívül hogy egy közösségben vagyunk a munkahelyen és ott elvagyunk de a magánéletbe ne, meg ilyenek, és emiatt voltam én akkor ilyen távolságtartó, de így hogy egyértelműen közölte velem hogy hát szabad a pálya így nyilván másképp álltam hozzá.
Neked is ezt tanácsolom hogy nyugodtan merj lépni, lehet csak ez kell ahhoz hogy észrevegyen és történjen is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!