Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha ronda,átlag alatti nőkkel...

Ha ronda,átlag alatti nőkkel szeretnék beszélgetni az miért baj,miért szánalmas,miért alázom meg ezzel a nőket?

Figyelt kérdés

Én magam is ilyen vagyok sőt,én egyszerűen csak olyan embereket keresek akik reáliak magukkal szemben,akik már megkapták ezt a jelzőt a külvilágtól,innen-onnan mint én. Miért keresek hasonlót mert jó lenne végre önfeledt felszabadultnak lenni egy nővel még ha csak barátkozunk,beszélgetünk is.

Jó pár kérdést olvastam már ott mindig az volt a válasz ronda nőktől (akik állítólag azok) hogy inkább egyedül mint ronda pasival ezt nagy nehezen megértettem el fogadtam,az oké hogy nekem pl a szex nem okozna gondot a párkapcsolatnak meg nagyon örülnék persze ehhez kell a jó személyiség. Én már abban is benne lettem volna (hogy ha a barátság nem opció és semmi egyéb szóval még csak beszélgetni sem) hogy akár fizetnék ilyen nőknek a szex ért.Azt megértem hogy nekik nem jó hozzám hasonló pasival nem úgy működnek a dolgok de pl ha pénzre van szüksége akkor miért ne,akik rosszlányokon dolgoznak ők is megoldják.

Akkor miért nem oda megyek nem is tudom talán mert rosszul érezném magam sőt biztos. Még azért is fizetnék hogy elmenjünk ide oda még akkor is ha a szex téma kizárt. Mos komolyan ezért miért vagyok szar,szánalmas ember?

Érdekes aki konkrétan ki írja hogy szexet akar pénzért az nem kap annyi negatívumot. Vagy tényleg ennyire sértő a kérdésem de ezt máshogy nem tudom fel tenni nem mondhatom azt hogy kedves mindenki ha konkrét célcsoportot keresek.

Ronda alatt pedig azt értem ki már megkapta ilyen olyan formában ezt a jelzőt,elutasítják a pasik magányos stb. Nem azt kérem hogy éljen le velem egy életet bár de jó lenne csak valami kapcsolatot akár anyagi vonzattal.

Lehet hülye vagyok de nem értem ezért miért vagyok rossz ember.

2023. szept. 17. 13:15
1 2
 11/13 anonim válasza:

10

A kérdésre adott válaszod nem igazán értem,a kérdező egy ronda pasi te meg azzal jössz hogy te szép nő vagy miért nem próbálkozik nálad vagy hasonló nőknél.

Te pl örülnél ha egy bűn ronda pasi randira hívna?

Kérdező sikerült bárkivel beszélgetned innen?

2023. szept. 20. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
11,sikerült de csak 1-2 üzenetig jutottunk,vagy nem ér rá ennyire vagy kamu és trollkodik vagy csak szimplán nem egy ronda pasival képzeli el az életét,a szexualitást amit megértek tényleg de akkor miért nem ezt írja le,hogy bocsi de veled nem érek semmit. Még azzal sem érek el semmi ha fizetnék egy ronda lánynak,viszont egy rosszlányokos profinak ha felhívnám és azt mondanám hogy ennyi vagy inkább rá kérdenék mennyi a tisztelet díj tuti vállalna. sajnos lehet le kell mondanom az álmomról hogy összejövök egy hasonló lánnyal aki szintén magányos szintén vágyakozik.
2023. szept. 20. 17:59
 13/13 anonim válasza:

10 vagyok.

Mindenkinek más a ronda. Valaki engem is tarthat annak. Ez szubjektív. Mindenesetre hülyeségnek tartom, hogy bárki is fizessen mások barátságáért.

2023. szept. 21. 00:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!