Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha ronda,átlag alatti nőkkel...

Ha ronda,átlag alatti nőkkel szeretnék beszélgetni az miért baj,miért szánalmas,miért alázom meg ezzel a nőket?

Figyelt kérdés

Én magam is ilyen vagyok sőt,én egyszerűen csak olyan embereket keresek akik reáliak magukkal szemben,akik már megkapták ezt a jelzőt a külvilágtól,innen-onnan mint én. Miért keresek hasonlót mert jó lenne végre önfeledt felszabadultnak lenni egy nővel még ha csak barátkozunk,beszélgetünk is.

Jó pár kérdést olvastam már ott mindig az volt a válasz ronda nőktől (akik állítólag azok) hogy inkább egyedül mint ronda pasival ezt nagy nehezen megértettem el fogadtam,az oké hogy nekem pl a szex nem okozna gondot a párkapcsolatnak meg nagyon örülnék persze ehhez kell a jó személyiség. Én már abban is benne lettem volna (hogy ha a barátság nem opció és semmi egyéb szóval még csak beszélgetni sem) hogy akár fizetnék ilyen nőknek a szex ért.Azt megértem hogy nekik nem jó hozzám hasonló pasival nem úgy működnek a dolgok de pl ha pénzre van szüksége akkor miért ne,akik rosszlányokon dolgoznak ők is megoldják.

Akkor miért nem oda megyek nem is tudom talán mert rosszul érezném magam sőt biztos. Még azért is fizetnék hogy elmenjünk ide oda még akkor is ha a szex téma kizárt. Mos komolyan ezért miért vagyok szar,szánalmas ember?

Érdekes aki konkrétan ki írja hogy szexet akar pénzért az nem kap annyi negatívumot. Vagy tényleg ennyire sértő a kérdésem de ezt máshogy nem tudom fel tenni nem mondhatom azt hogy kedves mindenki ha konkrét célcsoportot keresek.

Ronda alatt pedig azt értem ki már megkapta ilyen olyan formában ezt a jelzőt,elutasítják a pasik magányos stb. Nem azt kérem hogy éljen le velem egy életet bár de jó lenne csak valami kapcsolatot akár anyagi vonzattal.

Lehet hülye vagyok de nem értem ezért miért vagyok rossz ember.

2023. szept. 17. 13:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
Úgy érzik hogy kiakarod használni őket
2023. szept. 17. 13:42
 2/13 anonim válasza:

Vannak férfiak, akik azért keresnek ilyen nőket, hogy kihasználják az önbizalomhiányukat. Nem állítom, hogy te ilyen vagy és értem azokat a szempontokat is, amiket írtál, de a gyanú azért joggal merül fel.

Szex terén azt vallom, hogy ha nem lehetek valakinek az igazi szerelme, akkor inkább maradok örökre egyedül, mint hogy valami szánalmas teszkós pótalkatrészként használjanak, amíg jobb nem jön. Megértem azt is, aki nem így gondolkodik, de nekem elviselhetetlen a gondolat, hogy kényszerűségből fanyalodik rám egy férfi és közben tökéletes instamodellekre gondol. Légyszi ne kezdd, hogy az nem úgy van, mert ők nem is szépek, mert mindketten tudjuk, hogy ez hazugság. Egyesek többet érnek, mások kevesebbet, ez van. De nekem még mindig kevésbé fájdalmas megalázó kiszállni a versenyből, mint becsicskulni. Mondom, nem ítélem el, aki másként dönt, ez csak az én álláspontom.

2023. szept. 17. 14:14
 3/13 A kérdező kommentje:

2

nem állítom hogy ne tetszenének ne vonzanának szexuálisan, viszont nekem komolyan megtudna tetszeni egy hozzám hasonló nő csak hogy értsd pl libby huffer nah benne is megláttam a nőt. Ha párkapcsolatom lehetne vele tudnák örülni neki. Szexuálisan is feltudtam izgulni rá,igaz nem egyből de kis idő múlva ment a dolog.

2023. szept. 17. 15:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Szex terén azt vallom, hogy ha nem lehetek valakinek az igazi szerelme, akkor inkább maradok örökre egyedül, mint hogy valami szánalmas teszkós pótalkatrészként használjanak, ezt megértem de annyi kérdésem van hogy egy jó pasinak azért sőt inkább csak jó pasinak örülnél nem akarok alpári lenni de ronda pasira nem tudnál nedvesedni felizgulni? Egyébként ha párkapcsolatban lennék egy nővel elhiheted hogy nincs amiért akiért ott hagynám,jó mondjuk miért hinnéd el tipikus dumának tűnik de ilyen vagyok. Akkor el hagynám igen ha valamiért nem működne a kapcsolat ki akarna használni,egyértelművé válna hogy csak azért van valami mert nem jut jobb neki,nem is tudom zsarolna azzal hogy el hagy.
2023. szept. 17. 15:44
 5/13 A kérdező kommentje:

pl van egy mondhatni elavult telefonom 3G-s szóval netezni nem lehet vele wi-fi is csak elég lassan megy rajta, de amire kell tudtam használni és 7-8 éven át tökéletes társam szóval kollégák már ki rögnek néha és nem értik minek ez nekem,bőven megtehetném hogy veszek egy sokkal jobbat sőt olyat ami megállja a helyét bárhol bármikor de ragaszkodom hozzá amíg el nem romlik. Eddig jó volt és csak azért mert kicsit lassúbb és nem lehet netezni vele nem fogom eldobni. Lehet rossz példa sőt biztos hisz hogy lehetne ráhúzni ezt a történetet egy emberre ezzel csak próbáltam elérni hogy jobban megismerj.

Mindentől függetlenül köszönöm hogy írtál és megtiszteltél a válaszoddal.

Nem tudom esetleg volna kedved privátban beszélgetni?

2023. szept. 17. 15:50
 6/13 anonim válasza:

2:

Szerintem ez nem helyes hozzáállás...

Mivel ha 'kiszállsz', feladod, az esélyét is megtagadod annak hogy szeressenek.

Nem tudom miért ilyen nehéz elhinni, de nem mindenkinek jön be a full smink minden mű plasztik instamodell.

2023. szept. 17. 17:37
 7/13 A kérdező kommentje:
6 egyet értek de azért nagyon megtudom érteni a válaszolót ha csak fele olyan mint én vagy csak kismértékben megközelíti akkor rengeteg elutasításban és bántásban volt része.
2023. szept. 17. 18:29
 8/13 anonim válasza:
Pedig igaza van a 2-esnek ha egy átlagos lánnyal lennék mindig azt képzelném el amikor vele vagyok hogy egy nagyon szép arcú lány....illetve probálnám rábeszélni hogy legyen jobb külseje
2023. szept. 17. 18:33
 9/13 A kérdező kommentje:
én megmondom őszintén amikor libby huffere maszturbáltam nem gondoltam másra szóval megtudnám élni a dolgokat,de ha nem is a szex téma ha nem egyszerű mozi,koncert vagy kávézás isteni lenne mivel nem érdeke egy mondjuk úgy átlag alatti lánynak eljönnie velem akár fizetnék is érte hogy eljöjjön.
2023. szept. 17. 19:21
 10/13 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Nagyképûnek fog tûnni, de merem àllìtani, hogy a jó nõk közé tartozom és sohasem csak a kinézet alapjàn vàlasztottam magamnak pasit. A pénz sem vonz. Akit csak az anyagiakkal lehet kifogni és megtartani, abban nincs semmi jó. Tudod a jó nõkkel szemben is rengeteg az elõìtélet. Soroljam: csak pénzes pasit akarnak, bàrkivel dugnak, aki az ùtjukba kerül, butàk, felszìnesek,a munkahelyen szexxel kerülnek magasabb poziba, stb..És sok pasi emiatt inkàbb meg sem kìsérli õket megismerni, rögtön rohannak egy csùnyàhoz, mert azzal kényelmesebb az élet. Azt nem akarja majd màs férfi elhalàszni. Na, ez a baj ezzel a gondolkodàsmóddal.
2023. szept. 19. 08:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!