Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az miért van hogy tinderen és...

Az miért van hogy tinderen és badoon csak a túlsúlyos, társadalmi periférián lévő nőkkel tudok párba állni?

Figyelt kérdés
Mivel nem sok matchem volt (ha volt is általában nem kaptam választ), ezért próba képen elkezdtem mindenkit jobbra húzni. Az eredmény az lett hogy csakis olyanokkal álltam párba, akik nekem abszolút nem jöttek be sem külsőre sem személyiségre. Mindegyik erősen elhízott, gyerekes, fogalmazni és írni helyesen nem tudó ember volt. Persze lehet mondani hogy "nem a saját kategóriámnak megfelelően választok és túl nagy elvárásaim vannak", de úgy érzem azért ha nem is vagyok egy Antonio Banderas vagy Ryan Reynolds azért átlagosnak mondható vagyok szerintem. Rendszeresen sportolok, igyekszem ápolt lenni, igényesen felöltözni. Normális egzisztenciával rendelkezem. (nem borult rám az OTP, de teljesen normális nélkülözés mentes életet tudok élni.) Bemutatkozó szöveget is írtam. Szóval talán el lehet hinni Isten bocsássa meg de objektíven sem azok passzolnak hozzám akiket a rendszer dob. És nem értem hogy ez miért van? Nincsenek borzasztóan nagy igényeim... Annyi hogy ne legyen az illető elhízott, ne legyen még gyereke és lehessen vele értelmesen kommunikálni, tudjon hellyel közzel helyesen írni. De ilyen egyszerűen nincsen. Vagyis biztos van, csak én nem látom őket.
2023. szept. 14. 22:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
Nálam fordítva van neten imádnak a csajok, élőben nem megy
2023. szept. 16. 10:40
 32/45 A kérdező kommentje:

"Normális párkapcsolat kialakításához eleve nem jó a Tinder, mert ott pont hogy csak a külsőségek alapján dől el minden. Felszínes."

Attól hogy a Tindert kipróbálom még nem következik hogy a hibás lenne a gondolkozásom, igen nagyrészt ott külsőségek alapján döntenek az emberek. (A párba álláskor) utána már egyéb értékeket is meg mutathat magából az ember.

" Szerintem érdemes lenne egy olyan ismerkedős alkalmazást kifejleszteni, ahol egy oldalas bemutatkozó szövegek alapján lehetne értékelni és kiválasztani az emberkéket - érdekes eredmények születhetnének és sok meglepetés! :XD"

Közben bele ástam magam jobban. A Tinder sem azért szar mert nem lehetne jobb...alaobetoen arra van ki találva a rendszer és úgy működik hogy minél többet használd és legyél előtte. Nem úgy működik hogy akik téged jobbra húzták neked direktben azokat dobálja fel hogy te is akár egy mozdulattal jobbra húzd és párba álljatok és így minél több olyan emberrel hozzon össze akikkel jobbra huztatok egymást. A francokat egy algoritmus oszt szoroz számol folyamatosan.

Amíg a lehúzás a cél addig bármi alapján való szelektálós randi appot kitalálhatsz te.

"Mondjuk mi van akkor, ha te összejössz egy rendkívül szép csajjal, aztán az mondjuk egy balesetből kifolyólag megcsúnyul, elhízik stb stb, akkor gondolom, simán otthagyod, hiszen társadalmi perifériára került?!"

Ki mondott ilyent? Miért akarod szét karmolni ilyennel az ember agyát? Ez egy szalmabáb.

2023. szept. 16. 13:23
 33/45 anonim válasza:

"Miért akarod szét karmolni ilyennel az ember agyát? Ez egy szalmabáb."

Szerintem meg inkább egy tükör-kép. :)

Mellesleg gondolom, hogy te sem örülnél annak, ha egy felszínes emberrel jönnél össze, aki a legelső adandó alkalommal lecserélne téged egy jobb külsejűre. Mert mindig van szebb és fiatalabb is..

2023. szept. 16. 18:47
 34/45 anonim válasza:

"Nincsenek borzasztóan nagy igényeim... Annyi hogy ne legyen az illető elhízott, ne legyen még gyereke és lehessen vele értelmesen kommunikálni, tudjon hellyel közzel helyesen írni."

Ezeket a nőket elkapkodják még fiatalon. Ha nem a gimiben, akkor fősulin/egyetemen. Ha évek múltán mégsem működik a kapcsolat, akkor max ha 1 évig szinglik. Társasági emberek, kultúrált közösségben, szűk baráti körökben. Csekély az esély, hogy online társkeresőzzenek.

2023. szept. 16. 19:14
 35/45 anonim válasza:
34-esnél a pont!
2023. szept. 16. 19:38
 36/45 A kérdező kommentje:

"Szerintem meg inkább egy tükör-kép. :)

Mellesleg gondolom, hogy te sem örülnél annak, ha egy felszínes emberrel jönnél össze, aki a legelső adandó alkalommal lecserélne téged egy jobb külsejűre. Mert mindig van szebb és fiatalabb is.."

Figyelj, gyakoroljál mással :D

2023. szept. 16. 20:19
 37/45 A kérdező kommentje:

"Ezeket a nőket elkapkodják még fiatalon. Ha nem a gimiben, akkor fősulin/egyetemen. Ha évek múltán mégsem működik a kapcsolat, akkor max ha 1 évig szinglik. Társasági emberek, kultúrált közösségben, szűk baráti körökben. Csekély az esély, hogy online társkeresőzzenek."

Akkor ezek szerint mégis túl nagy igényeket támasztok :D

Ja am érdekes mert megfigyeltem azt is hogy mivel most kb egy évet kihagytam és nem foglalkoztam ezekkel a randi apokkal, vissza regisztrálva ugyan azok az arcok vannak ott akiket jobbra húztam annó. (az egy másik dolog hogy engem nem) Csak azért tartom lényegesnek ezt mert ebből az derül ki hogy nem csak velem nem jöttek össze hanem ezek szerint a nálam népszerűbb emberek sem voltak elég jók nekik ahhoz hogy megállapodjanak és inaktivitás miatt a rendszer már ne dobja fel őket. Azóta is ugyan úgy ott vannak az oldalon újabb képekkel. Az még oké hogy én átlagosként kevés vagyok nekik (kinézetre), de vannak nagyon népszerű férfiak is az oldalon biztosan, akkor ők sem voltak elég jók? Tudom hogy nehéz párt keresni egy nőnek is de azért 1-1,5 év alatt elég hihetetlen hogy a millió plusz egy üzenet között meg akivel matcheltek ezek a lányok ne lett volna legalább egy darab normális srác aki tetszik nekik és össze illenek. Ezt elég nehéz elhinni.

2023. szept. 16. 20:26
 38/45 A kérdező kommentje:
Olyan is van több tucat akit már több éve látok hogy változatlanul aktív mind badoon mind tinderen. Vagy akkor ezeknek a nőknek egyetlen srác sem üti meg a számukra elvárt színvonalat?
2023. szept. 16. 20:27
 39/45 anonim válasza:

36-os: szerencsére nekem van kivel. :D

Csak rajtad akartam segíteni, mert láthatóan rászoruló vagy, de még érned kell belsőleg, mert az fog téged alkalmassá tenni egy párkapcsolatra.

Sajnos egy átlagosnak gondolt kinézet nem elég - pláne, ha az átlag alatti viselkedéssel, éretlen gondolkodással és stílussal párosul..

Minden jót! :)

2023. szept. 16. 20:29
 40/45 anonim válasza:
Számon kéred rajtuk ami neked sem sikerül? :D grat
2023. szept. 16. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!