Találok megbízható, oltott embert, ha úgy alakul?
Pontosan, olyan oltott BEJÁRÓ(NŐ) kellene nekem, aki bejár majd azokra a helyekre, ahonnan én ki vagyok tiltva :)
Gondolod, lesz olyan szociális ellátószerv, ami direkt azzal foglalkozik, hogy oltatlanok részére közvetít oltott embereket ügyintéző pozícióba?
Lehet, ha tényleg mindenhonnan kizárnak minket, meg fog nőni a kereslet az oltott ügyintézők iránt.
A korom és a nemem lényegtelen a kérdésben, ugyanis bizalmi munkakapcsolatról lenne szó, nem párválasztásról. A helyszín meg még kérdéses.
Egyelőre csak érdeklődöm, hogy milyen hajlandóságot mutatnak ilyesmire az oltott emberek...
Hát bővebb infó híján eléggé megapadt hajlandóságot, de érdeklődést mutatok azért
(1#)
A kérdés mindaddig elméleti marad, amíg ki nem zárják az oltatlanokat az életből...
Addig csak érdeklődöm, hajlandóak-e az oltottak ilyen módon segíteni az oltatlanoknak, vagy olyan erős bennük a hatalom szította ellenségeskedés és gyűlölet, hogy élből nem-et mondanak egy ilyen ajánlatra.
#6 Lidlipú
Könnyen lehetnek ilyen szintű korlátozások, hisz errefelé megy az uszítás a médiában. Az oltatlanok a bűnbakok, miattuk húzódik a járvány, mint a rétestészta, bezzeg ha izzibe meoltatnák magukat, rögtön megállna a járvány, ugye.
Valahol már tömegközlekedni se lehet, és ez még csak a kezdet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!