Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az miért van hogy tinderen és...

Az miért van hogy tinderen és badoon csak a túlsúlyos, társadalmi periférián lévő nőkkel tudok párba állni?

Figyelt kérdés
Mivel nem sok matchem volt (ha volt is általában nem kaptam választ), ezért próba képen elkezdtem mindenkit jobbra húzni. Az eredmény az lett hogy csakis olyanokkal álltam párba, akik nekem abszolút nem jöttek be sem külsőre sem személyiségre. Mindegyik erősen elhízott, gyerekes, fogalmazni és írni helyesen nem tudó ember volt. Persze lehet mondani hogy "nem a saját kategóriámnak megfelelően választok és túl nagy elvárásaim vannak", de úgy érzem azért ha nem is vagyok egy Antonio Banderas vagy Ryan Reynolds azért átlagosnak mondható vagyok szerintem. Rendszeresen sportolok, igyekszem ápolt lenni, igényesen felöltözni. Normális egzisztenciával rendelkezem. (nem borult rám az OTP, de teljesen normális nélkülözés mentes életet tudok élni.) Bemutatkozó szöveget is írtam. Szóval talán el lehet hinni Isten bocsássa meg de objektíven sem azok passzolnak hozzám akiket a rendszer dob. És nem értem hogy ez miért van? Nincsenek borzasztóan nagy igényeim... Annyi hogy ne legyen az illető elhízott, ne legyen még gyereke és lehessen vele értelmesen kommunikálni, tudjon hellyel közzel helyesen írni. De ilyen egyszerűen nincsen. Vagyis biztos van, csak én nem látom őket.
2023. szept. 14. 22:33
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:

Hagyjuk már, legtöbb pasinak egy matche se jön össze tinderen.

Én is azt tapasztalom amit a kérdező írt. Én mondjuk vagyok egy 7/10es pasi, konkrétan 1-2/10es csajok likolnak csak be. Nagyon ritkán össze jön egy egy match jobb csajokkal is de azokból se lesz beszélgetés.

Való életben sokkal könnyebb, élőben szeretnek a lányok. Lehet ott át jön a kisugárzás is.

Bumblet próbáld még meg, ott aranyos lányok is vannak, főleg külföldiek, ők nem csak az alapján ítélnek hogy mennyi menő helyen készült képet raktál fel.

Tulajdonképpen csak itthon van ilyen rossz tapasztalatom a tinderen, nyugateuropaban, oroszoknál, ukránoknál sok jó nő össze szokott jönni.

2023. szept. 15. 10:04
 22/45 anonim válasza:

A magyar lányok/nők a valós életben szeretnek ismerkedni, pont ezt magyarázom hogy tinderen ha nem vagy 8-10/10 es férfi(külsöre) akkor az idődet vesztegeted

És igen ott csak a külső számít.

Semmi nincs ami korrigálja, ezért javaslom élőben ismerkedést.

2023. szept. 15. 10:09
 23/45 anonim válasza:
Nyugat európában és ukránok/oroszoknál eleve több igénytelen férfi mint erre és más is az ideál, de annyit tudok magyarban nagyon kemény terep a tinder
2023. szept. 15. 10:10
 24/45 A kérdező kommentje:
Egyvalami igaz, menő helyen készült képem az valóban nincsen mivel nem akarok műmájer lenni. Szerintem ez felszínes. Photofeeler-en engem is kb 7-re értékeltek. Többek között ez alapján is, és a korábbi személyes kapcsolataim alapján is gondolom hogy az átlagot megütöm azért. De ha az átlag kevés akkor azt írjátok.
2023. szept. 15. 10:17
 25/45 A kérdező kommentje:
Átlagosként átlagos lányt szeretnék.
2023. szept. 15. 10:17
 26/45 A kérdező kommentje:
A bumble-t talán régebben próbáltam, azt hiszem ott meg nem nagyon volt senki.
2023. szept. 15. 10:18
 27/45 anonim válasza:

Mert lehet, hogy te átlagosnak gondolod magad, de valójában átlag alatti vagy.

Én úgy gondolom, ha valaki csak a külsőségek alapján ítél meg embereket, az nem érett egy komoly párkapcsolatra, ezért nem is jut neki.

Lehet, hogy a külsőd alapján átlagos vagy, de a belső az, ami hosszabb távon meghatározója minden normális párkapcsolatnak.

2023. szept. 15. 18:59
 28/45 anonim válasza:

Jaj sulykoljátok már hogy a pasi a szar... Arról van szó hogy a tinderen a jobbnál jobb pasikat latjak a lányok és azt az illúziót kelti az egész mintha tele lenne az ország ilyen pasikkal. Nyilván nem húzza jobbra az átlagost egy csaj mert a következő 10 sokkal jobb lesz... Másik hogy a csajok egy nap alatt kapnak 5-10ezer likeot, nem is győzik válogatni (tudom, mert a barátnőmet is regisztráltuk szóval ez tapasztalat).

A sok jó pasihoz tegyük hozzá hogy kb fele kamu képpel van fent.

2023. szept. 15. 23:54
 29/45 A kérdező kommentje:

"Mert lehet, hogy te átlagosnak gondolod magad, de valójában átlag alatti vagy."

Magamat vágnám át ha ezzel nem lennék tisztában. Annyira azért be tudom tájolni magam hogy átlagos kinézetű vagyok.

"Én úgy gondolom, ha valaki csak a külsőségek alapján ítél meg embereket, az nem érett egy komoly párkapcsolatra, ezért nem is jut neki."

Szerinted hogyan lehet nem a külsőségek alapján megítélni az embereket ha képeket tudsz jobbra illetve balra húzni. Amúgy alapjában véve egyet értek azzal amit mondasz csak nem figyelsz oda mivel azt is írtam hogy akikkel ott párba lehet álni a külső a legkevesebb probléma.. De ha mindenképpen ezt akarod hogy márpedig pont olyan gáz vagyok mint akikkel párba álltam akkor legyen. A való életben kifejezetten szép lányokkal tudtam sikeresen ismerkedni. Nem értem hogy a tinder miért ilyen eltorzult.

2023. szept. 16. 04:20
 30/45 anonim válasza:

"Annyira azért be tudom tájolni magam hogy átlagos kinézetű vagyok."

Az átlagos alattit és nem a kinézetedre értettem, hanem a gondolkodásodra....

Normális párkapcsolat kialakításához eleve nem jó a Tinder, mert ott pont hogy csak a külsőségek alapján dől el minden. Felszínes.

Szerintem érdemes lenne egy olyan ismerkedős alkalmazást kifejleszteni, ahol egy oldalas bemutatkozó szövegek alapján lehetne értékelni és kiválasztani az emberkéket - érdekes eredmények születhetnének és sok meglepetés! :XD

De nyilván mindenki a külsőre hajt és sokakat egyáltalán nem érdekel a belső.

Mondjuk mi van akkor, ha te összejössz egy rendkívül szép csajjal, aztán az mondjuk egy balesetből kifolyólag megcsúnyul, elhízik stb stb, akkor gondolom, simán otthagyod, hiszen társadalmi perifériára került?!

"A való életben kifejezetten szép lányokkal tudtam sikeresen ismerkedni."

Annyira azért nem lehetett sikeres, ha még mindig a Tinderre szorulsz...

2023. szept. 16. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!