Van itt olyan nő aki ismerkedne, akit nem érdekelnek a társadalmi elvárások és nincsen elhízva?
Próbálkoztam már Tinderen, Badoon meg mindenhol.
Az ottani nőnek, meg talán általában a korosztályomnak(30-40) szerintem túl nyers vagyok, megjelenésre is meg életstílusban is. Meg nem is vagyok tele pénzzel, és szerintem ijesztő hogy leszarok csomó mindent ami másoknak szent.
Itt tudom közel nulla az esély összeismerkedni valakivel, de 2 percet megér hogy kiírom a kérdést.
Az nem egy társadalmi elvárás, hogy ne legyenek a nők elhízva? :D
Nem baj, ha a vékony lányok tetszenek, csak a két paraméter elég nevetséges egymás után említve.
5. "Az nem egy társadalmi elvárás, hogy ne legyenek a nők elhízva? :D"
Szerintem nem. Én érzek különbséget, hogy azért érzed magad szarul, mert nem voltál külföldön nyaralni ahogyan Erzsi és Kati, vagy azért mert el vagy hízva.
7. "Talán még sikerrel is járhatna."
Hogyhogy? Attól hogy magasabb lesz az EQ, hirtelen más nőket fogok látni a társkeresőkön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!