Van itt olyan nő aki ismerkedne, akit nem érdekelnek a társadalmi elvárások és nincsen elhízva?
Próbálkoztam már Tinderen, Badoon meg mindenhol.
Az ottani nőnek, meg talán általában a korosztályomnak(30-40) szerintem túl nyers vagyok, megjelenésre is meg életstílusban is. Meg nem is vagyok tele pénzzel, és szerintem ijesztő hogy leszarok csomó mindent ami másoknak szent.
Itt tudom közel nulla az esély összeismerkedni valakivel, de 2 percet megér hogy kiírom a kérdést.
Akkor mivel magyarázod a nőkre specifikálódott fogyókúra és karcsúság kultúrát? Fitness csomagok, S és XS méretre kiéleződött ruhagyártás a luxusmárkák körében, fogyasztó bogyók, esztelen diéták, fűzők, slankító, hájösszefogó fehérneműk és harisnyák...
Fenntartom, nem azt mondom, hogy baj, ha valakinek csak a vékony nők tetszenek, de ne csináljunk úgy, mintha nem az lenne a társadalmi elvárás, hogy a nők ne hízzanak, hanem legyenek vékonyak.
Több nő szorul azért orvosi segítségre - anorexia, bulimia - , mert nem tartja magát elég vékonynak, mint azért, mert nem nyaralt Tunéziában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!