Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintek meddig lehet elmenni...

Szerintek meddig lehet elmenni a kezdeményezésben, ha a nő teszi meg?

Figyelt kérdés

Ha valakivel csupán szemkontaktus illetve mosolygasig jutunk el , érdemés ráírni vagy inkább nem?

Sosem beszeltunk meg , de mivel messze lakik nem valoszinu hogy ujra talalkoznank.

2023. szept. 10. 13:42
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Neked furcsa lenne fordítva ha ő keresne, vagy örülnél neki?

Nem furcsa, azzal viszont csak a saját életed keseríted meg ha folyton kifogást keresel és lebeszélni próbálod magad mindenféle vélt vagy valós indokokkal a saját vágyaidról.

2023. szept. 11. 12:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak : igazad van, csak annyi a teljes sztori hogy ő dolgozott mikozben ez tortent es felek hogy zaklatonak gondolna mivel igy az o szemszogebol ez ugy johet le hogy latott egy szep csajt munkaja kozben , aki utana rairt . En is csak onnan tudtam meg a nevet hogy megkerdeztem
2023. szept. 11. 16:28
 13/24 anonim válasza:
Mi lenne ha fele ennyit agyalnál?!
2023. szept. 11. 16:32
 14/24 anonim válasza:
Zaklatás legfeljebb akkor lesz ha visszautasít/elküld/ignorál, és te ennek ellenére nem állsz le hanem tovább próbálod fűzni. Az hogy írsz neki egy üzenetet hogy megpróbálj kapcsolatba lépni vele, miután vevő volt arra hogy a nevét elárulja a kérdésedre, sehogyan nem zaklatás.
2023. szept. 11. 17:21
 15/24 A kérdező kommentje:
De nem tole kerdeztem meeg a nevet ezert felek hogy zaklatasnak venne mivel furcsanak talalna hogy hogyan találtam meg meg hogy tudtam meg mi a neve vagy szerintetek nem lenne ez igy fura?
2023. szept. 11. 17:52
 16/24 anonim válasza:
Így se gáz. Legrosszabb esetben ignorál, ha nem akar beszélni veled akkor semmi sem kötelezi rá, semmi kényelmetlenséget sem okozol vele. Ha nem írsz neki akkor te automatikusan a legrosszabb esetet biztosítod be. Ne te döntsd el helyette hogy ő mit gondol és mit fog reagálni, írj rá és hagy döntse el maga hogy mit és hogyan reagál rá.
2023. szept. 11. 17:58
 17/24 anonim válasza:

Majd mesélj kérdező :)

Mindig cselekedni kell. Lehet, hogy a döntés végül rossznak bizonyul, vagy lelkiismeret furdalás okoz, DE az ember azt bánja mindig igazán amit nem tett meg/nem mert megtenni.

Írj rá, nincs veszteni valód, max nem lesz belőle semmi. Az meg hogy mit fog gondolni, az a saját privát dolga.

2023. szept. 11. 22:34
 18/24 anonim válasza:

Miert lenne gaz?

Ha meg elutasit akkor meg mivan?

Tudod ferfiak is igy ereznek mint te.

Ok is rosszul ereznek magukat, ha elutasit valaki, de majd tullepnek rajta.

2023. szept. 13. 23:11
 19/24 anonim válasza:
Mondd neki hogy feldobta ismerosok ajanlasok kozott es kenytelen voltak rairni, mert nagyon szimpatikusnak tartasz es remeled nem zavarod ismeretlenul
2023. szept. 13. 23:11
 20/24 anonim válasza:
Ja pincer volt a kiszemelted?
2023. szept. 13. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!