Szerintek meddig lehet elmenni a kezdeményezésben, ha a nő teszi meg?
Ha valakivel csupán szemkontaktus illetve mosolygasig jutunk el , érdemés ráírni vagy inkább nem?
Sosem beszeltunk meg , de mivel messze lakik nem valoszinu hogy ujra talalkoznank.
Mit szeretnél jobban megbánni? Azt hogy ráírtál és legrosszabb esetben lekoptatott, vagy azt hogy rá se írtál és örökre benned marad a "mi lett volna ha"?
Szerintem írj rá, sem a fogadó, sem a kezdeményező fél nem fog belehalni egy üzenetbe. Ebben semmi zaklatás nincsen, és ha nem érdekli végtelen eszköze van rá hogy megszabaduljon a helyzettől.
Nézd, én nem néznélek annak de nem tudok mindenki nevében beszélni. Persze van nem 0 esélye hogy valaki mégis, de szerintem ha normálisan írsz neki, akkor az esetek nagy részében nem nézne annak más sem, főleg hogy te vagy a nő. Ha annak néz akkor pedig mi van? Semmit nem veszettél vele úgy sem.
Saját bevallásod alapján más lehetőséged nincs is, ha ő még a neved sem tudja akkor ha akarna sem tudna kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!