Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintek meddig lehet elmenni...

Szerintek meddig lehet elmenni a kezdeményezésben, ha a nő teszi meg?

Figyelt kérdés

Ha valakivel csupán szemkontaktus illetve mosolygasig jutunk el , érdemés ráírni vagy inkább nem?

Sosem beszeltunk meg , de mivel messze lakik nem valoszinu hogy ujra talalkoznank.

2023. szept. 10. 13:42
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
köszönj rá ha megint látod, ha nem is ismerősöd vagy közelebbi haverod akkor nem érdemes ráírni mert nálam az kicsit zaklatásos dolog.. majd kialakul nem kell erőltetni semmit, ha netán beszélnétek pár szót személyesen kérdezd meg csak úgy lazán van e kedve meginni valamit, a válaszból majd kiderül hogy áll hozzád
2023. szept. 10. 13:46
 2/24 anonim válasza:
A másig személyig. Ha már látástávolságon belül vagy. Az a pár lépés már igazán nem okozhat gondot. 30/F
2023. szept. 10. 14:45
 3/24 A kérdező kommentje:
Sajnos mar nem fogom ujra latni , de tudom a nevet szoval ra tudok irni de nem merek sajnos mert szerintem fura lenne hogy eloben nem szoltunk egymashoz de kesobb irasban beszelunk , de ti mit gondoltok?
2023. szept. 10. 16:36
 4/24 anonim válasza:

Mit szeretnél jobban megbánni? Azt hogy ráírtál és legrosszabb esetben lekoptatott, vagy azt hogy rá se írtál és örökre benned marad a "mi lett volna ha"?

Szerintem írj rá, sem a fogadó, sem a kezdeményező fél nem fog belehalni egy üzenetbe. Ebben semmi zaklatás nincsen, és ha nem érdekli végtelen eszköze van rá hogy megszabaduljon a helyzettől.

2023. szept. 10. 17:50
 5/24 anonim válasza:
Vagy inkabb irj ram :)
2023. szept. 10. 18:21
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem fog nyomulosnak vagy zaklatonak tekinteni? Mivel o nem tudja az en nevem .
2023. szept. 10. 18:30
 7/24 anonim válasza:

Nézd, én nem néznélek annak de nem tudok mindenki nevében beszélni. Persze van nem 0 esélye hogy valaki mégis, de szerintem ha normálisan írsz neki, akkor az esetek nagy részében nem nézne annak más sem, főleg hogy te vagy a nő. Ha annak néz akkor pedig mi van? Semmit nem veszettél vele úgy sem.

Saját bevallásod alapján más lehetőséged nincs is, ha ő még a neved sem tudja akkor ha akarna sem tudna kezdeményezni.

2023. szept. 10. 18:50
 8/24 anonim válasza:
Mégis mit veszíthetnél? Max az egód sérül ha lekoptat.
2023. szept. 11. 05:08
 9/24 A kérdező kommentje:
De nem furcsa az hogy eloben nem mentem oda voszont irasba meg beszelunk?
2023. szept. 11. 12:23
 10/24 anonim válasza:
Gyerek(es) vagy meg. Inkabb hagyd, jobban jar a srac. :)
2023. szept. 11. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!