Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol ismerkedjek 30felett?

Hol ismerkedjek 30felett?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 10:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
10. :DDDDD Kocsmába??? A pultot támasztó 40-es összeaszott alkeszekkel ismerkedjen? :DD
2023. szept. 8. 15:42
 12/15 anonim válasza:
Társkereső app
2023. szept. 10. 12:25
 13/15 anonim válasza:

Szia, én is 30 vagyok, ugyanebben a cipőben járok. Én ma pl. kimentem a városba a dunapartra bringázni, azzal a szándékkal, hogy hátha belefutok véletlenül valakibe, akivel valahogy beszélgetésbe lehet elegyedni, ismerkedi. Aztán végül nem volt semmi, csak kifáradtam. :D

Szerintem ebben a korban azért nehéz mert az egykorú csajok, nők túlnyomó többsége már házas, gyereke van, komoly kapcsolatban él, úgymond már "elkeltek". Azt próbálom kitalálni, hogy milyen helyek vannak, ahol sok egyedülálló nő megfordul, mert ez lesz a kulcs, de nem sok ilyen jut eszembe, esetleg valami rendezvényt tudok elképzelni, ami még véletlenül sem koncert vagy buli. Egyébként manapság a technika is nagyon megnehezíti az ismerkedést, társtalálást, mert sokan már csak társkeresőkön meg ilyen szarságokon hajlandók ismerkedni(végül is a legkényelmesebb a kanapéról jobbra-balra húzgálni másokat, az biztos), ami azért elég gáz és ezzel van tele a fa som. Edzőteremben próbáltam még, ott sok csinos csaj van, de ott meg azért nehéz ismerkedni, mert feltartod edzés közben, azt meg senki sem szereti, sok csaj inkább bedugja a fülest, hogy ne is szóljanak hozzá. Utcán leszólítgatni nőket szerintem hülyeség, mert általában mindenki siet valahová, akkor már célszerűbb kimenni egy parkba, ha van a városodban, ott nem siet senki sehova általában.

2023. szept. 10. 16:09
 14/15 anonim válasza:
Én parkolóházaknál, illetve bevásárlóközpontok parkolóiban szoktam próbálkozni, mert ott biztos találok egyedülállókat, mert végül is vásárolni mindenki jár. Igazából csak arra kell figyelnem, hogy ha mondjuk gyerekel van az nem jó jel.
2023. szept. 11. 07:21
 15/15 anonim válasza:
Bárhol.
2023. szept. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!