Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg egy cirkuszi artistával?
Egy csomó artistát ismerek (cirkuszos körökben mozgok), akinek nem cirkuszos a párja, vagy eredetileg nem volt az. Szóval ne add fel.
Beszédbe elegyedhetsz vele bármelyik előadás végén, elmehetsz többre is, vagy ami neked belefér a kezdeményezésbe.
Információgyűjtés, Fb, avagy előadás után szimplán próbálsz a közelébe kerülni. Olyankor menj oda a cirkuszhoz amikor nincs előadás, csak gyakorolnak, készülnek. Nem laknak 0-24-ben a porondon, kimozdulnak a városba időnként.
Az más kérdés, hogy megéri-e... ha csak szexre hajtasz és független (nincs ott a párja a társulatban) és még be is jössz neki akkor esetleg megtörténik. Komoly kapcsolatot viszont ne várj ha nem vagy te is a cirkusz része olyan viszonyból ahol évi 1x találkoztok egy hónapra.
Szia! Ki az? Az osszes cirkuszos a baratom! En is igy indultam...
Ma mar 2heten keresztul voltam egy cirkuszba :) csaladtag lettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!