Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Teszek egy próbát az itteni...

Teszek egy próbát az itteni ismerkedéssel, hátha? N

Figyelt kérdés

Budapesten élek, huszonéves vagyok. Intelligens nőnek tartom magam, fontos számomra az önismeret, önfejlesztés, ezt várnám a leendő randi partneremtől is. Ami talán még fontos lehet, hogy testalkatilag elég molett vagyok (90kg+), ugyanakkor azért igyekszem ezen javítani.

Értékelem a mély beszélgetéseket és az aktívabb, jó hangulatú programokat.

Ami számomra egy férfit vonzóvá tesz, az a határozottság és figyelmesség. Ezen kívül szeretem, ha egy férfi magas, mivel jómagam se vagyok alacsony:)

Állatbarátok előnyben🐶

Talán első körben ennyi elég is lesz.

Ha valaki szimpatikusnak talál, várom privátban egy beszélgetésre:)

2023. szept. 4. 12:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20: Nevetséges ami itt megy. De jó tanulság volt. Erről az oldalról nem ismerkedem és nem válaszolok senkinek az üzenetére.
2023. szept. 4. 21:02
 22/29 anonim válasza:
Oké, szia
2023. szept. 4. 22:34
 23/29 anonim válasza:

Szerintem pedig sokaknak igaza van itt kérdező. Én sem értem miért nem lehet válaszolni néhány alap de fontos kérdésre és miért kell kérdésre kérdéssel válaszolni vagy egyszerűen csak kikerülni. Neked milyen lenne ha feltennèl egy kérdèst nekem és egyszerűen nem válaszolnèk rá? Nem lenne idegesítő?

Persze hogy fontosak az alap információk, mert attól ha a végén megkedvel valaki és csak utána közlöd, hogy a 90 kg-hoz 150 cm magasság tartozik, le fog lépni akkor is, mert először mindenkinek a külső a fontos, a vonzódás. Másképp nem is menne. Lehet erőltetni hogy jaj de hát a belső a fontos nekem…. Ilyen nincs. Mindenki csak mondja de valójában sosem azt mondja senki amit gondol. Szóval ha a normális hangvételű ismerkedési szándékodat leadott úgy, hogy itt senki sem gondolja komolyan és ennyivel elrendezted hogy mégsem ismerkedsz, ez is csak téged minősít, mert félrevezettèl másokat.

2023. szept. 4. 22:49
 24/29 A kérdező kommentje:
Itt 10/8 ember nem tud értelmezni 5db mondatot és szövegértési problémái vannak. Ezek egyébként sem azok, akikkel ismerkednék, szóval felőlem hihetnek azt, amit akarnak.
2023. szept. 4. 22:52
 25/29 anonim válasza:
A doktori címnek minden esteben van vonzereje :)
2023. szept. 4. 22:55
 26/29 anonim válasza:

Debrecen környékéről esetleg lányok?

35f

2023. szept. 5. 10:04
 27/29 anonim válasza:
A kérdező egy vicc
2023. szept. 6. 18:53
 28/29 anonim válasza:
A kérdező egy öntelt nagyarcú,aki nagyon okosnak hiszi magát.egy okostojàs.és még mellé pufimalac.
2023. szept. 9. 13:15
 29/29 anonim válasza:
A képig nem jutottam, de nekem az első levele után leesett hogy ugyanolyan mint a többi társkereső csaj. ellenszenves és önző viselkedése van. Kösz de nem téged kereslek.
2023. szept. 9. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!