Teszek egy próbát az itteni ismerkedéssel, hátha? N
Budapesten élek, huszonéves vagyok. Intelligens nőnek tartom magam, fontos számomra az önismeret, önfejlesztés, ezt várnám a leendő randi partneremtől is. Ami talán még fontos lehet, hogy testalkatilag elég molett vagyok (90kg+), ugyanakkor azért igyekszem ezen javítani.
Értékelem a mély beszélgetéseket és az aktívabb, jó hangulatú programokat.
Ami számomra egy férfit vonzóvá tesz, az a határozottság és figyelmesség. Ezen kívül szeretem, ha egy férfi magas, mivel jómagam se vagyok alacsony:)
Állatbarátok előnyben🐶
Talán első körben ennyi elég is lesz.
Ha valaki szimpatikusnak talál, várom privátban egy beszélgetésre:)
Szerintem pedig sokaknak igaza van itt kérdező. Én sem értem miért nem lehet válaszolni néhány alap de fontos kérdésre és miért kell kérdésre kérdéssel válaszolni vagy egyszerűen csak kikerülni. Neked milyen lenne ha feltennèl egy kérdèst nekem és egyszerűen nem válaszolnèk rá? Nem lenne idegesítő?
Persze hogy fontosak az alap információk, mert attól ha a végén megkedvel valaki és csak utána közlöd, hogy a 90 kg-hoz 150 cm magasság tartozik, le fog lépni akkor is, mert először mindenkinek a külső a fontos, a vonzódás. Másképp nem is menne. Lehet erőltetni hogy jaj de hát a belső a fontos nekem…. Ilyen nincs. Mindenki csak mondja de valójában sosem azt mondja senki amit gondol. Szóval ha a normális hangvételű ismerkedési szándékodat leadott úgy, hogy itt senki sem gondolja komolyan és ennyivel elrendezted hogy mégsem ismerkedsz, ez is csak téged minősít, mert félrevezettèl másokat.
Debrecen környékéről esetleg lányok?
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!