Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Teszek egy próbát az itteni...

Teszek egy próbát az itteni ismerkedéssel, hátha? N

Figyelt kérdés

Budapesten élek, huszonéves vagyok. Intelligens nőnek tartom magam, fontos számomra az önismeret, önfejlesztés, ezt várnám a leendő randi partneremtől is. Ami talán még fontos lehet, hogy testalkatilag elég molett vagyok (90kg+), ugyanakkor azért igyekszem ezen javítani.

Értékelem a mély beszélgetéseket és az aktívabb, jó hangulatú programokat.

Ami számomra egy férfit vonzóvá tesz, az a határozottság és figyelmesség. Ezen kívül szeretem, ha egy férfi magas, mivel jómagam se vagyok alacsony:)

Állatbarátok előnyben🐶

Talán első körben ennyi elég is lesz.

Ha valaki szimpatikusnak talál, várom privátban egy beszélgetésre:)

2023. szept. 4. 12:14
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Sok sikert! :)
2023. szept. 4. 12:20
 2/29 anonim válasza:
Sok sikert! :)
2023. szept. 4. 12:22
 3/29 anonim válasza:

A 90 kg isteni.

Egy nőnek legyen nagy popsija!

2023. szept. 4. 12:24
 4/29 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm:)

#3: Arányos a testalkatom, szóval nincs se lógó has, se hatalmas fenék

2023. szept. 4. 12:26
 5/29 anonim válasza:
Mekkora magassághoz társul ez a súly? Nem mindegy, hogy 160 vagy 180 cm
2023. szept. 4. 12:29
 6/29 A kérdező kommentje:

#5: Javaslom, hogy olvasd el újra a kiírásom

Aki az egész szövegből csak a testalkatomat jegyezte meg, kérem inkább ne írjon se választ, se üzenetet

2023. szept. 4. 12:34
 7/29 anonim válasza:

Nem bántásból mondom, de szerintem nem segíted elő az ismerkedést az ilyen defenzív kommentekkel.

Nem írtál olyan rengeteget magadról, hogy ne a molettség tűnjön ki. Igenis ez kritikus pont, már hogyne lenne az. Nézz szembe azzal hogy kövér vagy, és akarjál lefogyni. Ha nem megy, nos akkor a te opcióid is olyanok lesznek amilyenek...

Azt sem értem miért nem lehet válaszolni valaki egyszerű kérdésére, hogy milyen magas vagy a testsúlyhoz, illetve az életkorod se tüntetted fel, akár durván ha nem is pontosan.

Egyébként lefogyasztanálak, de csak akkor ha megvan erre a vágy és 100% elkötelezettség.

F 30

2023. szept. 4. 13:07
 8/29 A kérdező kommentje:
Látom nem divat az olvasás az oldalon a férfiak körében. Mindegy, talán lesz kivétel. Ha nem, az se gond:)
2023. szept. 4. 13:09
 9/29 anonim válasza:

#7. Én inkább azt mondanám hogy ez a döntés nagyon fájna neked. :)

Semmilyen szinten nem vagy képben laikus szinten sem a sporttal, s nem hiszem hogy a "profizmusod" nélkülözhetetlen a Kérdező számára. Ha tévedek ugorj a következő bekezdésre. Nem ecsetelném hosszasan, de életmódváltás, edzés. Talán ilyen kifejezéseket használj, a lefogyasztanálak helyett. Elég primitív. Talán egy állapotfelméréssel kellene kezdeni,tudod? Bmi kiszámolása testösszetetel elemzo merleg segitsegevel! És. Bmr kiszamolas. Napi energiaszukseglet. Es jo edzesterv es jo etrend amit kiegeszithetsz feherjevel vitaminnal kreatinnal izuletvedovel.. de ne menjunk ennyire bele. Tudod mi az hogy elfogadas??? Ha egy ember jol erzi magat ugy amilyen neked semmi kozod hozza pajtikám.. milyen alapon kotsz te bele hogy fogyni kene stb? Ez is felesleges..

Egy szofisztikalt ember szerintem nem a kulso dolgokat nézi teljesen, egy beszelgetesnel.

Ezzel is csak elveszed a kedvet a noknek az ismerkedestol.

Elözöek!! Ha én megakarok valakirol tudni valamit azt en magamrol elore elarulom. :) foleg nő felé .

Hagyjuk srácok, van egy kardio edzésem és még át kell oltoznom..

Kérdező, sajnállak s megertelek a "kedves" ferfiak miatt.

2023. szept. 4. 13:18
 10/29 A kérdező kommentje:

#9: Köszönöm a kedves válaszod:)

Tisztában vagyok vele, hogy az alkatom nem mindenkinek tetszene, de nem is baj, nem is ez a cél. Nem sértődöm meg, ha valakinek ez kizáró ok. Nekem is van pár dolog, ami az lenne pl ha valakinek az iq és eq-ja alacsony, mint a 7-esnek. Illetve azt is sejtettem, hogy ezen az oldalon le fognak szólni többen. Gondoltam vesztenivalóm nincs, így írok egy posztot. Jól megvagyok én egyedül is

Jó edzés neked:)

2023. szept. 4. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!