Teszek egy próbát az itteni ismerkedéssel, hátha? N
Budapesten élek, huszonéves vagyok. Intelligens nőnek tartom magam, fontos számomra az önismeret, önfejlesztés, ezt várnám a leendő randi partneremtől is. Ami talán még fontos lehet, hogy testalkatilag elég molett vagyok (90kg+), ugyanakkor azért igyekszem ezen javítani.
Értékelem a mély beszélgetéseket és az aktívabb, jó hangulatú programokat.
Ami számomra egy férfit vonzóvá tesz, az a határozottság és figyelmesség. Ezen kívül szeretem, ha egy férfi magas, mivel jómagam se vagyok alacsony:)
Állatbarátok előnyben🐶
Talán első körben ennyi elég is lesz.
Ha valaki szimpatikusnak talál, várom privátban egy beszélgetésre:)
9:
Mi fájna nekem? Miről beszélsz?
Ja, szóval csupán abból hogy én a 'lefogyasztanálak' szót használtam, te hirtelen egy teljes képet kaptál rólam, és levontál egy rakás következtetést. Hát ez aztán elképesztő.
Megsúgom ez a szakterületem régóta, és nyilván edzek, folyamatosan egy számjegyű a testzsír %-om, mert tudom mit csinálok és az működik.
Nem kellene itt feleslegesen okoskodni, csak azért mert úgy érzed van valami közöd a 'fitness'-hez, pláne nem ilyen alap dolgokkal mint BMI, ami ráadásul közel semmitmondó. Tényleg azt hiszed nem ismerem ezeket, vagy a basal metabolic rate-et, vagy a tápkieget, stb? Én nem pénzért csinálom ezt, hanem ez a szenvedélyem, és az érzés amikor valaki életét radikálisan pozitív irányba változtatom. Ezért csak olyanokkal dolgozok együtt aki elkötelezett és megvan benne az égető vágy, hogy tegyen, fejlődjön, haladjon előre...
'Milyen alapon?'
Hát talán azért mert a kérdező maga írta hogy molett, sőt mi több, hogy igyekszik javítani ezen, saját elmondása szerint. Tehát ebből egyenesen következik, ő maga is tudja hogy ez nem egy egészséges, vonzó állapot.
Abba kellene hagyni ezt a politikailag korrekt white knightozást itt.
Nem a külsőt nézi, persze... Hagyjuk már ezt a süket dumát. A külső többnyire tükrözi az egészséget és előnyös géneket, ezáltal az attraktívságot.
Nem tudtam hogy az én felelősségem a nők kedvét meghozni az ismerkedéshez... (?)
Kérdező:
Nagyon sokaknak kizáró ok lesz. Mit gondoltál?
Ezért mondtam hogy limitált opcióid lesznek, amíg nem változtatsz.
Ha a nyílt brutális őszinteségem szerinted alacsony IQ/EQ, ám legyen, gondold azt, nem érdekel.
Aki jól megvan egyedül, az nem posztol ismerkedőset. Pláne nő, akinek offline kellene figyelmet kapnia minden irányból.
Ismét csak védelmi mechanizmusokat vonultatsz fel...
Sehol nem mondtam ilyet, hogy egy nő ne ismerkedjen online.
Ez a topic állítólag rólad szólna, ne hárítsd rám, lényegtelen. Az lenne a lényeges hogy szembenézz a tényekkel, valósággal, ne azt hajtogasd hogy neked milyen jó egyedül is, hogy nem baj ha nem kellesz a túlsúly miatt, és ha valaki nem az egódat cirógatja akkor azzal próbálod invalidálni a mondanivalóját hogy biztosan csak alacsony IQ/EQ...
19
Egy teljes vérképet ne küldjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!