Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nőkkel ismerkednék, akik...

Nőkkel ismerkednék, akik már/még picit idegenkednek a férfiaktól. ✔️ Jó helyen járok?

Figyelt kérdés

Ha magadra ismertél, és nem félsz attól hogy XXI. századi Hannibal Lecter vagyok, akkor írj bátran.

Megmondom őszintén, én félek ráírni bárkire ebben a topikban (féle troll, és sokan nőnek adják ki magukat miközben pasik), szóval átdobom a labdát 😉 Tolongani nem kell, de aki úgy érzi szeretne nyílt beszélgetésben részt venni velem, azt most bátorítanám.

Nem minden kifejezett célom a párkeresés, de nem zárkózom el előle. Őszinte vagyok, és nem kitérő blablát adok válaszok helyett. Valamilyen szinten ezt a másik féltől is remélem.

2023. aug. 28. 20:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat . Szóval " nem kifejezett célom" avagy " nem minden áron akarok"
2023. aug. 28. 20:58
 2/6 anonim válasza:
Bizalomgerjesztő
2023. aug. 28. 22:01
 3/6 anonim válasza:

Saját kérdésemre már írt privátot néhány nőszemély. Léteznek itt valós nők is. Viszont rád egy se fog írni, mert kb. semmi érdekeset nem árultál el magadról. Arra írjanak, hogy őszinte vagy? Hány millió ember állítja ezt magáról? Ez ide nagyon kevés.

A másik meg az, hogy nagyon átlátszó az egész. Remélem nem haragszol, ha nem fejtem ki a miértjét. Egy egész oldal lenne. Idővel, érettséggel megtapasztalod úgy is.

2023. aug. 29. 00:27
 4/6 anonim válasza:
Egy életkor és vármegye mindenképpen még beleférhetett volna az őszinteségbe.
2023. aug. 29. 07:12
 5/6 anonim válasza:

*Jó helyen járok?*

Nem. itt nem fogsz kapani nőt. te kell rájuk irj instán, vagy a valoságban közeledni. egy nő sem fog kezdeményezni egy ferfinál.

2023. aug. 29. 11:41
 6/6 anonim válasza:
Ha idegenkednek a pasiktól,akkor nem fognak ráírni egy vadidegenre sem.
2023. aug. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!