Mi van általában egy örökbefogadási szerződésben? Nagyon megtetszett egy kiscica, de idegenkedem attól, hogy szerződést irogassak alá, majd jogilag kikezdhető legyek. Ugye nem járkálnak a fejünkre?
Változó. Volt, aki konkrétan kulcsot akart a lakáshoz vagy kitalálta, hogy majd bármikor bejöhet. Ki is röhögtem..
Ált. ivartalanítást kérnek benne és hogy az állapotáról tájékoztasd.
Ja persze, mert a menhelyen dolgozoknak arra van idejuk, hogy minden egyes heten minden egyes volt allatukat es gazdaikat meglatogassak 🤣
Ha jonnek is, max talan egyszer, de nem ertem miert nehez az elore megbeszelt idopontban otthon lenni 5 percet.
Bar hozzank egyebkent nem jottek egyszer sem, pedig 3 orokbefogadott macskam van, 3 kulonbozo menhelyrol.
Egyebkent altalaban benti tartast kernek es ivartalanitast, ha idosebb lesz, aztan ennyi. Nem nehez megfelelni szerintem.
Kulcsot a lakáshoz?? :)
Többi cicusnak is kell a hely. :)
Na ezért van hangrogzito az ajtoban meg puska a hátamögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!