A Playstation 4-es Lego Harry Potter jó? Valahogy idegenkedem tőle. A simát jobban szeretném, de az nem tölthető le PS Store-ból..
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 23:36
1/5 anonim válasza:
ha többi Lego tetszik akkor ez is fog
2/5 anonim válasza:
Jó, vicces, aranyos, mint minden lego játék!
3/5 anonim válasza:
A "sima" (értsd: nem LEGO sorozatból származó) HP játékok nem is jelentek meg PS4-re, csak PS3-ra. De ne sajnáld, eléggé középszerű és unalmas darabok. No de majd a Hogwarts Legacy, ha valaha is megjelenik...
4/5 A kérdező kommentje:
#3 én is nagyon nagyon nagyon várom már.. Remélem, így, hogy nagyon tolták, tényleg jó lesz...
Tudom, hogy nem jelent meg ps4re, csak reméltem, hogy vinné a CD-t. Na de mindegy is. A legotól meg idegenkedem... De nagyon. 😅
2023. jan. 1. 11:05
5/5 anonim válasza:
én is idenkedtem tőle, de aztán egyre jobban tetszett :D aranyos, cuki, vicces.. annyira rákaptam a legós játékokra, hogy folyton csak azokkal játszok mostanában :D a lego jurassic world a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!