Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baja a srácnak?

Mi a baja a srácnak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy tetszem neki, amikor meglát mindig nagyon izgatott lesz és vigyorog mint a vadalma. Viszont nem tudunk normálisan beszélgetni, egyfolytában beszologat es verseng. Nem értem mert a szakmájában nagyon sikeres. (ügyvédjelölt) Egyszerűen csak bánt hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, egy rendes beszélgetés nem működik vele. Egyébként bármikor bármiben segít ha szükségem van rá.

2023. aug. 25. 01:11
1 2
 11/11 anonim válasza:

Egzisztenciális szárnypróbálgatás - fiatalok esetében. A "beszólogatások" lehetnek különböző figyelemfelkeltések...

Szerintem nem egészen biztos, hogy ügyvéd is lesz belőle (szülői nyomásnak próbál megfelelni.)

Tudja, hogy gyermeknemzésre képes lenne - ezért inkább nem engedi a flörtölést, nehogy forróbb legyen a helyzet/nagyobb tűz lobbanjon fel.

2023. aug. 25. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!