Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baja a srácnak?

Mi a baja a srácnak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy tetszem neki, amikor meglát mindig nagyon izgatott lesz és vigyorog mint a vadalma. Viszont nem tudunk normálisan beszélgetni, egyfolytában beszologat es verseng. Nem értem mert a szakmájában nagyon sikeres. (ügyvédjelölt) Egyszerűen csak bánt hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni, egy rendes beszélgetés nem működik vele. Egyébként bármikor bármiben segít ha szükségem van rá.

2023. aug. 25. 01:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én, mint 21 éves srác mondom, hogy sokunk ilyen gyerekes tinikor után is. Általában azért szólogatunk be, hogy leromboljuk a lány önbizalmát és ezáltal akarjon minket. Ez nem rossz szándék általában, csak ilyen ösztönös hülyeség. Mondd a szemébe, hogy gyerekes, ahogy beszólógat, és egyből kedvesebb, figyelmesebb lesz xdd.
2023. aug. 25. 01:20
 2/11 anonim válasza:
Hogy lehet 21 évesen valaki nagyon sikeres a szakmájában, mikor még csak jelölt??? LOL
2023. aug. 25. 01:40
 3/11 anonim válasza:

Velem hasonlót egy 63 éves ügyvéd tett. Otthagytam azzal a gondolattal, hogy "milyen nagyképű"... ennek ősszel lesz 4 éve.

A helyzet úgy hozta, hogy szükségem lett a tanácsaira, másfél évvel később, és el kellett kérnem a telefonszámát egy régi ismerősétől.

Bizonyos mértékig szimpatizálok egyes életfilozófiáival.

Viszont igyekszem úgy alakítani az eseményeket, hogy NE(!) startoljon rám - ugyanis még a volt feleségébe szerelmes... ÖRÖKRE!

Maradjunk csak plátóiak. (Én sem vagyok fiatal már. Az egykori Asszonykával egyidősnek számítunk.)

Olyan szempontból "megfelelő alany" vagyok a számára, hogy szeretek tanulni és új ismereket elsajátítani is (egyetemi oktató is egyben.)

Ui: időközben akadt egy "valódibb" kapcsolatom. Sajnos vagy sem, ezt többen ellenezték és gyengülni kezdett az összetartásunk az illetővel.

2023. aug. 25. 02:19
 4/11 anonim válasza:
#2 sehol nem írta a kérdező hány évesek.
2023. aug. 25. 08:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Az említett srác nemsokára lesz 27 éves
2023. aug. 25. 09:46
 6/11 anonim válasza:
27 évesen elég kínos ilyen gyerekesnek lenni.
2023. aug. 25. 10:20
 7/11 anonim válasza:
#2 Honnan vetted, hogy 21 éves?? XD
2023. aug. 25. 11:36
 8/11 anonim válasza:

Nincs baja, csak éretlen. Érzelmileg még gyerek. Meg tud változni, de csak akkor ha ő akarja.

Szóval 3 lehetőséged van

1) Megállapodtok hogy adott helyzetben vállalja hogy megmondod neki kussoljon, és úgy is tesz!

2) Hagyod a francba, keresel egy picit komolyabbat

3) Belemész ebbe a kompromisszumba hogy ő ilyen, és benyeled.

2023. aug. 25. 12:03
 9/11 anonim válasza:
Màssz rà és egyből megkomolyodik
2023. aug. 25. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha közeldek akkor bezár
2023. aug. 25. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!