Mi a baja a srácnak?
Velem hasonlót egy 63 éves ügyvéd tett. Otthagytam azzal a gondolattal, hogy "milyen nagyképű"... ennek ősszel lesz 4 éve.
A helyzet úgy hozta, hogy szükségem lett a tanácsaira, másfél évvel később, és el kellett kérnem a telefonszámát egy régi ismerősétől.
Bizonyos mértékig szimpatizálok egyes életfilozófiáival.
Viszont igyekszem úgy alakítani az eseményeket, hogy NE(!) startoljon rám - ugyanis még a volt feleségébe szerelmes... ÖRÖKRE!
Maradjunk csak plátóiak. (Én sem vagyok fiatal már. Az egykori Asszonykával egyidősnek számítunk.)
Olyan szempontból "megfelelő alany" vagyok a számára, hogy szeretek tanulni és új ismereket elsajátítani is (egyetemi oktató is egyben.)
Ui: időközben akadt egy "valódibb" kapcsolatom. Sajnos vagy sem, ezt többen ellenezték és gyengülni kezdett az összetartásunk az illetővel.
Nincs baja, csak éretlen. Érzelmileg még gyerek. Meg tud változni, de csak akkor ha ő akarja.
Szóval 3 lehetőséged van
1) Megállapodtok hogy adott helyzetben vállalja hogy megmondod neki kussoljon, és úgy is tesz!
2) Hagyod a francba, keresel egy picit komolyabbat
3) Belemész ebbe a kompromisszumba hogy ő ilyen, és benyeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!