Mikor kellene elmondanom a srácnak, hogy mire számíthat?
Nem tudom kiről lehet szó, de normálisan van megfogalmazva a kérdés, nem ismervén az előzményeket nem gondolnám trollnak. :)
Én amondó vagyok, hogy valahol az elején kellene. Mert hát ha már együtt voltál vele, akkor tényleg beleéli magát annyira, hogy úgy gondolja ebből már lesz/van valami és tök jó. Viszont, ha abszolút ellene van a szilikonnak, akkor meg utána jönne a hidegzuhany, hogy hát ebből lehet szakítás lesz, pedig tök jó volt minden. Úgyhogy én emiatt mondanám azt, hogy jobb az elején tisztázni.
Nálam pl. majdhogynem kizáró tényező lenne.
Nem szilikonban gondolkodom, de persze lehet, hogy a saját zsíros feltöltés se tetszene neki.
Köszönöm az értelmes választ adóknak a segítséget.
Na, látszik nem értek hozzá. Nem tudtam, hogy olyat is szoktak. :)
Nem tudom, hogy az milyen, ha nagyon nagyon olyan, mintha igazi lenne (elvégre a mell is zsír), akkor elképzelhető, hogy nem gond neki. De bármi lehet, úgyhogy igen, talán jobb puhatolózni vagy rákérdezni még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!