Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mikor kellene elmondanom a...

Mikor kellene elmondanom a srácnak, hogy mire számíthat?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy alakulófélben lévő kapcsolatom, a negyedik randin vagyunk túl, és ez lenne az első komolyabb. Én egyetem után szeretném megnagyobbíttatni a melleimet, amire régóta vágyom, és nem tudok ebben kompromisszumot kötni. Illene már most elmondanom a fiúnak ezt a tervemet? Vagy ha nem most rögtön, akkor mikor? Félek, hogy nem fog neki tetszeni, és hogy idiótán fog hangozni, hogy egyszer csak a testemről kezdek beszélni a nagy semmiből. De attól is félek, hogy csalódott lesz, ha hónapok vagy évek után szólok neki.

2022. ápr. 28. 16:22
 1/10 anonim válasza:
Szerintem örülni fog
2022. ápr. 28. 16:28
 2/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyesminek akkor van itt az ideje, amikor már megvan köztetek a bizalom. A negyedik-ötödik randin még nem, hisz még azt sem tudod, lesz-e valójában a dologból valami. Amikor már látta a testedet, utána megemlítheted a dolgot, addig szerintem felesleges erről beszélni.
2022. ápr. 28. 16:28
 3/10 anonim válasza:
Hülye troll. A tapasztalt gyakoris észreveszi. Bocs, csak nem tudtam átsiklani felette…
2022. ápr. 28. 17:42
 4/10 anonim válasza:
Te vagy az Szabó?
2022. ápr. 28. 18:37
 5/10 anonim válasza:
3-as, miből vetted észre?
2022. ápr. 28. 18:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Miért troll?
2022. ápr. 28. 18:59
 7/10 Gymnospermatophyta válasza:

Nem tudom kiről lehet szó, de normálisan van megfogalmazva a kérdés, nem ismervén az előzményeket nem gondolnám trollnak. :)

Én amondó vagyok, hogy valahol az elején kellene. Mert hát ha már együtt voltál vele, akkor tényleg beleéli magát annyira, hogy úgy gondolja ebből már lesz/van valami és tök jó. Viszont, ha abszolút ellene van a szilikonnak, akkor meg utána jönne a hidegzuhany, hogy hát ebből lehet szakítás lesz, pedig tök jó volt minden. Úgyhogy én emiatt mondanám azt, hogy jobb az elején tisztázni.

Nálam pl. majdhogynem kizáró tényező lenne.

2022. ápr. 28. 19:30
 8/10 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, ha nem is mondod el neki, akkor is tudd meg mennyire van ellene a műmelleknek. Nálam is kizáró ok lenne :/
2022. ápr. 28. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem szilikonban gondolkodom, de persze lehet, hogy a saját zsíros feltöltés se tetszene neki.

Köszönöm az értelmes választ adóknak a segítséget.

2022. ápr. 29. 13:08
 10/10 Gymnospermatophyta válasza:

Na, látszik nem értek hozzá. Nem tudtam, hogy olyat is szoktak. :)

Nem tudom, hogy az milyen, ha nagyon nagyon olyan, mintha igazi lenne (elvégre a mell is zsír), akkor elképzelhető, hogy nem gond neki. De bármi lehet, úgyhogy igen, talán jobb puhatolózni vagy rákérdezni még így is.

2022. ápr. 29. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!