Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hogy kéne elmondan...

Szerintetek hogy kéne elmondanom ezt neki?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy tudom, hülye kérdés, de nagyon béna vagyok és félek, hogy rosszul jön le neki a dolog.

Van egy legjobb barátom, akivel sokat találkozunk, de most úgy néz ki nem fogok tudni vele találkozni, saját hibámon kívül...

Úgy fáj a szívem ezt leírni neki csak így, mert tudom, hogy ő is várja ezeket a napokat. :(

Ötletek?

2021. szept. 19. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát majd taliztok máskor.
2021. szept. 19. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Az egyértelmű, csak hogy mondjam el neki kíméletesen?

Úgy veszem észre, hogy most ráadásul nincs is olyan jó kedve, nem akarom ezzel még jobban elrontani neki. :(

2021. szept. 19. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy majd bepótoljátok. De addig is beszélhettek, vagy viber, facetime, bármi.
2021. szept. 19. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Béla, nem fogunk tudni mostanában találkozni, mert ez és ez van. Nem bonyolult.
2021. szept. 19. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg mi miatt nem jó
2021. szept. 19. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Saját hibádon kívül. Aki ezen megsértődik, az nem igazi barát, meg fogja érteni, hogy ez van és kész, ha meg nem, akkor nem kár érte, már bocs.
2021. szept. 19. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem a tali miatt utazott 3000km-et.
2021. szept. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!