Aszexuális társkeresésben segítség ?
Sziasztok.
27 éves férfi vagyok . Nem mondanám magam csúnyának, inkább jóképűnek mondanak.
A társkeresésben viszont sikertelen vagyok .
Folyamatos, és egyre durvább csalódások érnek....
A lényeg az hogy aszexuális vagyok , és rájöttem hogy ezen nem tudok változtatni.
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy akinek aszexuálisként összejött egy boldog párkapcsolat, az hogyan sikerült neki ? Milyen módon talált rá így a szerelem ?
Esetleg ismertek ilyen oldalakat ahol hasonló beállítottságú lányokkal lehet ismerkedni ?
Én úgy veszem észre hogy az emberek nagyon kis százaléka ilyen , és sokan be vannak zárkózva emiatt, pedig lehetne boldogan élni így.
Megköszönöm mindenkinek aki segít nekem:)
Legyen szép napotok
Én is mostanában jöttem rá, hogy aszex vagyok , szóval szívesen fogadom a tanácsokat. Bár facebookon van nekik társkereső csoport, de annyira még nem vagyok kétségbeesett.
21/l
Lányt keresek.
És ahogy írtátok is, nem mindenki akar gyereket ;)
Nekem sajnos nem jött össze párkapcsolat...
49N
Értelmes bpesti aszex férfivel örömmel ismerkednék,barátkoznék.
Jó megjelenésű férfi vagyok.
F 54
Én is aszex spektrumon helyezkedek el. Nem akartam, de így alakult. Elfogadtam. 5-6 éve nem voltam az, nem is volt baja társkereséssel sem. Hosszú és jó kapcsolataim voltak. Aztán lecsökkent a libidó. Onnantól csak pár hónapos kapcsolataim voltak. Amíg volt szex. Hormon pótlást nem vállaltam. Annyit nem ér az egészségem.
Tapasztalatból mondom. Kb. sosem fogsz tudni aszex nőt (heteroszex) találni. Ennek több oka van:
1. Sokan nem fogadják el eleve hogy azok (férfiakra főleg igaz ez).
2. Aki elfogadja, és felismeri hogy csak azsex partnerrel lehet tartós párkapcsolata, az is inkább egy "normálisan" működő partner felé mozdul el, mint egy "férfiasságát" elvesztőt. Hiszen az sokkal vonzóbb szexuálisan, és általában eleinte még működik is a szex. Ami egy új "esély" a normalitásra.
Szóval ha szex spektrumon vagy, fogadd el hogy minimális, vagyis nulla közeli esélyed van párkapcsolatra családra. Persze ez ugyangy azokra nőkre, akik meg aszex pasit keresnek. Azoknak sem könnyű.
Még a nem aszexek is (97%) is alig talál egymásra. Szerinted a népesség 3%-ba tartozva akkor mennyi az esélye?
Találj új hobbit, töltsd el boldogan az életed. Tartós párkapcsolatot felejtsd el. Ne ezen sopánkodj. Persze próbálkozni lehet.
Vagy látod, lehetnél bi vagy homoszex, úgy még künnyű dolgod is lenne. Arra van bőven ajánlat :D :D :D Lehetsz a "lány" :D
45/F
#13:
Mer mi a tapasztalat azzal az FB csoporttal?
Tényleg kíváncsiságból kérdem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!