Hogyan mehetek oda utcán/könyvesboltban/bárhol nőkhöz ismerkedni?
Inkább ne probalkozz, ha nem szeretnéd, hogy életed végéig sérülj.
Egyszer majd valaki próbálkozik nálad előbb utóbb és akkor lehet barátnőd.
Az utcán/bárhol ismerkedés kifejezetten nehezített pálya, ha hozzá még szorongó is vagy, az elég reménytelen. El kell menni olyan helyekre, ahol új arcokkal ismerkedhetsz meg. (tanfolyam, kirándulás, stb.)
>Ha úgy megyek oda, hogy "lenne kedved ismerkedni" / "szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni", az elcsépelt és unalmas, nem?
-Az még csak egy dolog, de sokan sértésnek veszik, hogy ők szerinted nyitottak az ismerkedésre. Tehát beszélgetést kell kezdeményezni semleges témában, és ha a másik csonka tőmondatokban válaszol, akkor hagyni, ha meg csacsogni kezd, akkor lehet építeni az ismeretséget. (Először még csak ismeretséget, abból lehet a kapcsolat.) Meg kell nevettetned - ha alapból egy "izzadókezű lúzer" szintről indul a fejlődésed, akkor az önirónia kifejlesztése az első lépés, ehhez bőven láthatsz példákat pl. stand-uposoktól :)
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne próbálkozz. Kell próbálkozni. Így lehet ismerkedni, régen is így volt ez. Mielőtt odamész, figyeld meg mit csinál, mi van nála, stb. Ha ezekkel kapcsolatban tudsz valamit mondani, az a legjobb. Pl ha egy könyv van a kezében, akkor arra mondhatsz valamit. Ha nincs ilyen dolog, akkor csak dícsérj meg rajta bármit. Az is jól esik általában.
Az biztos, hogy sokan vissza fognak utasítani, talán még be is szólnak, de lehet, hogy a mondjuk a 10-dik bejön.
"Inkább ne probalkozz, ha nem szeretnéd, hogy életed végéig sérülj. Egyszer majd valaki próbálkozik nálad előbb utóbb és akkor lehet barátnőd."
Ha életem végéig sérülök, az sem zavar, mert tudom, hogy megpróbáltam. Arra meg várhatok, hogy valaki próbálkozik. Valószínűleg egyedül halnék meg.
#6-7 - Köszönöm a válaszotokat!!! Legalább két értelmes ember is írt!:)
"Az utcán/bárhol ismerkedés kifejezetten nehezített pálya, ha hozzá még szorongó is vagy, az elég reménytelen. El kell menni olyan helyekre, ahol új arcokkal ismerkedhetsz meg. (tanfolyam, kirándulás, stb.)"
Miért nehezített pálya? Ha szorongó vagyok, azt is le kell győznöm, és ha x próbálkozás után rájövök, hogy nem is nehéz leszólítani valakit, egyre magabiztosabb leszek.
"Tehát beszélgetést kell kezdeményezni semleges témában(...)"
Ez a legnehezebb része számomra. Ha valaki elkezd velem beszélni, akkor rendkívül jól tudok kommunikálni. A legnehezebb része számomra a beszélgetés elindítása, ezért szeretnék ebben segítséget kérni.
<---->
"Ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne próbálkozz. Kell próbálkozni."
Tudom, ezért is szeretném azért is élőben. Egyrészt fejlődök, másrészt egyszer csak sikerül. Aki nem próbálkozik, az nem is tanul, és nem is fog sikerülni neki sosem. Mivel az első benyomás és egy jó téma fontos, ezért tettem fel a kérdést.
"Mielőtt odamész, figyeld meg mit csinál, mi van nála, stb.(...)"
Tegyük fel, ha nincs nála semmi, egy sima piros színű szoknyában van, barna hajú, fehér cipővel, átlagos kinézetű lány, akkor mit mondanál neki, ami remek beszélgetésindító lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!