Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan mehetek oda utcán/könyv...

Hogyan mehetek oda utcán/könyvesboltban/bárhol nőkhöz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni hogyan tudnék ismerkedni? Szorongós ember vagyok, 28 éves, de elhatároztam, hogy itt és most vége lesz, elkezdek változtatni. Tudom, számíthatok visszautasításra, de ez nem zavar, mert ha nem próbálkozok, akkor garantált a sikertelenség, a próbálkozással meg nem.

2023. aug. 23. 15:04
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*Ha úgy megyek oda, hogy "lenne kedved ismerkedni" / "szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni", az elcsépelt és unalmas, nem? Mit mondhatnék?
2023. aug. 23. 15:05
 2/20 anonim válasza:
Jobb láb a bal után, ha odaértél és háttal áll vál megkocogtat idézem “Szia.” , ha szemből mész akkor ne kocogtass vállat (hülyének fog nézni) (vagy aranyosnak) ugyan úgy “Szia” lágy mosolyt elereszt közben (!nem galambot!) 9 hónap múlva házasság, és gyerek. És boldogan éltek amíg éltek. Kb ennyi. Remélem segített. Ugyan itt szakácskönyv írását is vállalom. Igaz főzni nem nagyon tudok, de majd esszük a könyvet. (F)
2023. aug. 23. 15:08
 3/20 anonim válasza:
Inkább neten próbálkozz vagy ismerősök által, lehet akivel összefutsz éppen a párjának néz ajándékot vagy hozzá siet éppen. Nincs ráírva az emberekre, hogy kapcsolatban vannak e és nagyon felsülhetsz ezzel.
2023. aug. 23. 15:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Neten nem szeretek ismerkedni, csak Fb-m van, azon sincs semmi.
2023. aug. 23. 15:33
 5/20 anonim válasza:

Inkább ne probalkozz, ha nem szeretnéd, hogy életed végéig sérülj.

Egyszer majd valaki próbálkozik nálad előbb utóbb és akkor lehet barátnőd.

2023. aug. 23. 17:18
 6/20 anonim válasza:

Az utcán/bárhol ismerkedés kifejezetten nehezített pálya, ha hozzá még szorongó is vagy, az elég reménytelen. El kell menni olyan helyekre, ahol új arcokkal ismerkedhetsz meg. (tanfolyam, kirándulás, stb.)

>Ha úgy megyek oda, hogy "lenne kedved ismerkedni" / "szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni", az elcsépelt és unalmas, nem?

-Az még csak egy dolog, de sokan sértésnek veszik, hogy ők szerinted nyitottak az ismerkedésre. Tehát beszélgetést kell kezdeményezni semleges témában, és ha a másik csonka tőmondatokban válaszol, akkor hagyni, ha meg csacsogni kezd, akkor lehet építeni az ismeretséget. (Először még csak ismeretséget, abból lehet a kapcsolat.) Meg kell nevettetned - ha alapból egy "izzadókezű lúzer" szintről indul a fejlődésed, akkor az önirónia kifejlesztése az első lépés, ehhez bőven láthatsz példákat pl. stand-uposoktól :)

2023. aug. 23. 17:39
 7/20 anonim válasza:

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne próbálkozz. Kell próbálkozni. Így lehet ismerkedni, régen is így volt ez. Mielőtt odamész, figyeld meg mit csinál, mi van nála, stb. Ha ezekkel kapcsolatban tudsz valamit mondani, az a legjobb. Pl ha egy könyv van a kezében, akkor arra mondhatsz valamit. Ha nincs ilyen dolog, akkor csak dícsérj meg rajta bármit. Az is jól esik általában.

Az biztos, hogy sokan vissza fognak utasítani, talán még be is szólnak, de lehet, hogy a mondjuk a 10-dik bejön.

2023. aug. 23. 17:40
 8/20 A kérdező kommentje:

"Inkább ne probalkozz, ha nem szeretnéd, hogy életed végéig sérülj. Egyszer majd valaki próbálkozik nálad előbb utóbb és akkor lehet barátnőd."

Ha életem végéig sérülök, az sem zavar, mert tudom, hogy megpróbáltam. Arra meg várhatok, hogy valaki próbálkozik. Valószínűleg egyedül halnék meg.

2023. aug. 23. 18:06
 9/20 A kérdező kommentje:

#6-7 - Köszönöm a válaszotokat!!! Legalább két értelmes ember is írt!:)

"Az utcán/bárhol ismerkedés kifejezetten nehezített pálya, ha hozzá még szorongó is vagy, az elég reménytelen. El kell menni olyan helyekre, ahol új arcokkal ismerkedhetsz meg. (tanfolyam, kirándulás, stb.)"

Miért nehezített pálya? Ha szorongó vagyok, azt is le kell győznöm, és ha x próbálkozás után rájövök, hogy nem is nehéz leszólítani valakit, egyre magabiztosabb leszek.

"Tehát beszélgetést kell kezdeményezni semleges témában(...)"

Ez a legnehezebb része számomra. Ha valaki elkezd velem beszélni, akkor rendkívül jól tudok kommunikálni. A legnehezebb része számomra a beszélgetés elindítása, ezért szeretnék ebben segítséget kérni.

<---->

"Ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne próbálkozz. Kell próbálkozni."

Tudom, ezért is szeretném azért is élőben. Egyrészt fejlődök, másrészt egyszer csak sikerül. Aki nem próbálkozik, az nem is tanul, és nem is fog sikerülni neki sosem. Mivel az első benyomás és egy jó téma fontos, ezért tettem fel a kérdést.

"Mielőtt odamész, figyeld meg mit csinál, mi van nála, stb.(...)"

Tegyük fel, ha nincs nála semmi, egy sima piros színű szoknyában van, barna hajú, fehér cipővel, átlagos kinézetű lány, akkor mit mondanál neki, ami remek beszélgetésindító lenne?

2023. aug. 23. 18:16
 10/20 anonim válasza:
"köszönöm, hogy 2 értelmes ember is válaszolt" szóval mi, előtte lévők nem vagyunk értelmesek, mert figyelmeztetünk, hogy ne menj házhoz a pofonért, pláne ha a beszélőkéd sem jó, mert csak felsülsz, főleg ha foglalt csajhoz mész, aki ha legközelebb meglát téged és a barátjával van, aki mondjuk egy jól megtermett 2 méter magas kigyúrt állat, akkor lehet még oda is megy hozzád, hogy mit nyomultál a barátnőjére. De igen, valószínűleg mi nem vagyunk értelmes emberek, mert nem pártolunk abban, hogy random lányokat leszólíts. Inkább szórakozóhelyek párkereső partyjain vagy ismerősök által vagy tinderen próbálkozz, az egy dolog, hogy neked tetszik a lány, akit leszólítasz, de nem biztos hogy kölcsönös is lesz, főleg ha majd hebegsz habogsz neki. Aztán lehet annyi rossz lányhoz mész oda, hogy egy életre elmegy a kedved az ismerkedéstől is. Nem árt ezeket sem végiggondolni.
2023. aug. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!