Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan mehetek oda utcán/könyv...

Hogyan mehetek oda utcán/könyvesboltban/bárhol nőkhöz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni hogyan tudnék ismerkedni? Szorongós ember vagyok, 28 éves, de elhatároztam, hogy itt és most vége lesz, elkezdek változtatni. Tudom, számíthatok visszautasításra, de ez nem zavar, mert ha nem próbálkozok, akkor garantált a sikertelenség, a próbálkozással meg nem.

2023. aug. 23. 15:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"szóval mi, előtte lévők nem vagyunk értelmesek"

Bocsánatot kérek, ha bántó voltam, nem megfelelő szavakat használtam, és elítélő voltam. Inkább negatívak vagytok. Tisztában vagyok azzal, hogy baromi sok visszautasításban lesz részem, de elfogadtam és vállalom, hisz csak így lehet előrehaladni. Egy pszichológustól olvastam, hogy "ha kiteszed magad olyan helyzeteknek, amiktől félsz, idővel megszokod és az válik a normálissá. Lelkileg felkészítheted magad, hogy közönség előtt beszélj, de nem lesz olyan hatásos, mint a gyakorlás".

"aki ha legközelebb meglát téged és a barátjával van, aki mondjuk egy jól megtermett 2 méter magas kigyúrt állat, akkor lehet még oda is megy hozzád, hogy mit nyomultál a barátnőjére"

Bízok benne, hogy a nő és a férfi lesz elég értelmes, hogy megfelelően kezelje a helyzetet. Ha nem, akkor bízok benne, hogy normális kommunikációval letudható a helyzet. De ennyi erővel hozzá sem szabad szólnom senkihez, mert bárki vagy bárkinek lehet pszichopata ismerőse, aki majd megöl?

"Inkább szórakozóhelyek párkereső partyjain vagy ismerősök által vagy tinderen próbálkozz"

Interneten sosem szerettem kommunikálni.

"az egy dolog, hogy neked tetszik a lány, akit leszólítasz, de nem biztos hogy kölcsönös is lesz"

Ezért van a szája, hogy visszautasítson.

"Aztán lehet annyi rossz lányhoz mész oda, hogy egy életre elmegy a kedved az ismerkedéstől is. Nem árt ezeket sem végiggondolni."

Lehet. De ha nem próbálkozok, sosem tudhatom.

2023. aug. 23. 18:51
 12/20 anonim válasza:
Szerintem ez így még mindig jobb hozzáállás, mint azon keseregni hogy "szorongó vagyok, örökre egyedül maradok". Próbálkozni kell, jól teszed. Én is legtöbbször még gyáva vagyok, de próbálok rajta felülkerekedni.
2023. aug. 23. 19:28
 13/20 anonim válasza:

>Miért nehezített pálya? Ha szorongó vagyok, azt is le kell győznöm, és ha x próbálkozás után rájövök, hogy nem is nehéz leszólítani valakit, egyre magabiztosabb leszek.

-Sikeresen leszólítani valakit nehéz, ha azt akarod gyakorolni, hogy legyőzd a félelmeidet, arra jó lehet, de ha azt, hogy hogyan legyél szimpatikus, arra nem a legmegfelelőbb alkalom.

>A legnehezebb része számomra a beszélgetés elindítása, ezért szeretnék ebben segítséget kérni.

-Egyetemista koromban szenegáli szobatársam egyszer tartott nekem "hogyan ismerkedjünk ismeretlen lányokkal" módszertani bemutatót :) 1. módszer: megdobálni a lányt papírgalacsinokkal. Azokra tört magyarsággal rajongó szavakat írni, mint pl.: "Tetszeni nekem szép, hogyan megismerked talán." (Amúgy intelligens, 6 nyelven beszélő srác volt, de így romantikusabb a dolog, mert a lány úgy fordítja le magyarra, ahogy neki tetszik, plusz még segíteni is akar.) Ehhez mondjuk cuki négernek kell lenni, tehát a módszert nem tudtam átvenni. 2. Módszer: kérj segítséget, útbaigazítást, tanácsot. (A konkrét esetben pl. azt kérdezte az állatkertben, hogy merre találja az oroszlánt.) Kocka fejemmel eleinte nehezen akartam felfogni, hogy az ember akkor is megkérdezhet valamit, ha már birtokában van az információnak, de ez működik. Ha a megkérdezett beszélgetni akar, akkor ebből kialakul egy beszélgetés, ha nem akar, akkor nem kell erőltetni, kvázi végtelen számú nő van.

2023. aug. 23. 23:45
 14/20 A kérdező kommentje:

> "hogy hogyan legyél szimpatikus, arra nem a legmegfelelőbb alkalom."

- Miért nem a legjobb alkalom?

- Hogyan kell sikeresen leszólítani valakit?

Kérlek válaszoljatok őszintén...

Csak ezen az oldalon lelhető fel ez a végtelen negatív és élettelen hozzállás az élethez, vagy tényleg ennyire siralmas a helyzet?

Próbáltam visszakeresni az ismerkedés témában, és sokan azt írják manapság nem lehet utcán ismerkedni, mások azt, hogy interneten sem. Nem hiszem el.

2023. aug. 24. 01:13
 15/20 anonim válasza:
Ki nézzel egy csajt, pl: könyvesbolt, szemezgetel kicsit, ha vissza néz, mosolyog akkor már rá kőszönhetsz, figyeld a jegy gyűrűt, mérd fel a terepet. Ha pl, könyvet fog, néz, kérdezd meg hogy érdekes-e. Meg hogy miről szól, ha már kicsit beszélt, be mutatkozol, ez még az a nevem. És meg kérdezed hogy van e kedve meg inni egy kávét. Ha nem megy bele, kérd el netes elérhetőségeit. Ez sem biztos, vagy be jön, vagy nem.
2023. aug. 24. 02:46
 16/20 anonim válasza:

Vagy buszmegálló ha opció, pl, szia menyi az idő, elmondja. Akkor be kamuzod hogy jaaj le kested a buszt, vagy hogy van még időm akkor, te melyik buszra vársz, meg ilyenek.

Velem ezt öreg bácsik játszák el, 23L vagyok az előző válaszoló is én voltam

2023. aug. 24. 02:48
 17/20 anonim válasza:
Az én párom is az utcán figyelt rám, én nézem hogy mit néz ez engem( korábbrol már ismertem egy suliba jártunk). Utána sétáltattom a kutyám akkor is látott, elég random módon még kérdezte hogy ez csivava, mondom neeem. Így rá írtam fbn hogy találkozzunk. 🧖
2023. aug. 24. 02:51
 18/20 anonim válasza:

Utcán leszólítás csak ritkán jó ötlet, nem jó ötlet így leszólítgatni őket,mert az emberek utcán, flangálva pont nem ismerkedni akarnak és ha ezzel próbálkozól valószínű, hogy nem néznek rád jó szemmel, tolakodónak és irritálónak találnak.

Persze ha vkinek bejössz az úgy is jelzi majd.

Ismerkedni olyan helyeken kell,ahol eleve olyan hely,bulik,baráti összejövetelek,tábor, fesztivál.

2023. aug. 24. 10:20
 19/20 anonim válasza:

>- Miért nem a legjobb alkalom?

-Mert ha az embernek éppen dolga van, akkor idegesítő ha valaki feltartja. Másrészt meg ilyenkor kevésbé egyértelmű, hogy akar-e beszélgetni. Egy vonat- vagy buszúton, ahol órákig ülsz valaki közelében, ez könnyen eldönthető.

Meg a szerelemnek, mint olyannak van egy misztériuma, kell hozzá egy "legenda", hogy létezik közöttünk egy kapocs már az első pillanattól fogva. Ha az ember egy nap leszólít 77 nőt, akkor azért gyanús lesz neki, hogy ha a 77. nő visszamosolyog, akkor nem vonzódhatok annyira hozzá, ha már előtte 76-ot szintén leszólítottam. Ezért nehéz amúgy kifejezetten ismerkedős oldalakon ismerkedni, mert hiányzik a frusztráció és a vágyakozás.

2023. aug. 24. 14:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Ha egy nő ül vagy telefonozik, akkor hogyan mennétek oda? Vagy ha boltban látom?

Ha úgy megyek oda, hogy "szia, jól néz ki a ruhád. Szereted a piros színt?" Az milyen? Utána "lenne kedved meginni egy kávét vagy valamit valamikor?

19 Igaz, ha az embernek dolga van, akkor zavaró. De a közelben nincs szórakozóhely, csak másik városban. A tömegközlekedés számomra zavaró, ha más is hallja.:D

Ha 5 nőt leszólítok egy nap, az milyen?

2023. aug. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!