Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan 40 körüli...

Van itt olyan 40 körüli Budapest környéki nő, aki kívánja és élvezi a szexet egy fiatalos majdnem 50-es férfival?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 19:46
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Elolvastam a 20-as hozzászólásának az elejét, tovább nem bírtam.

Hogy ez az ostoba és kötözködő nőnemű lénynek csúfolt valami valakinek tetsszen, az beteges.

2023. aug. 23. 01:01
 42/50 anonim válasza:
Hát kérdező, te tényleg egy barom vagy. Szóval végül a negyvenes nőnek adok igazat. 😅
2023. aug. 23. 01:04
 43/50 A kérdező kommentje:

Piszkosul letojom hogy kinek adsz igazat, a saját dolgod.

Ez az ostoba tyúk minden előzmény nélkül pocskondiázott, kioktatott.

Olyan ostoba, hogy azt hiszi hogy ismer, szerintem pszichiátriai eset.

De hajrá, szeressetek egymásba!

😆😆😆

2023. aug. 23. 01:18
 44/50 anonim válasza:
Nem fog az a nő itt senkibe se szeretni. Jól ismerem az ilyent. Elhúzza a mézesmadzagot a faszik előtt, de illedelmes válaszra nem méltatja az érdeklődőket. Csak a kekeckedés megy. Még azt is megkockáztatnám, hogy nem is nő hanem faszi gépeli. Ne hódóljatok már be neki... ez csak áltatja itt a kétségbeesett férfiakat, mint a többi hozzáhasonló 40-es, magát nőnek tettető egyén.
2023. aug. 23. 01:37
 45/50 anonim válasza:
44: Jó, de nem is ígérte, hogy szétteszi a lábát itt bárkinek is…
2023. aug. 23. 01:48
 46/50 anonim válasza:
Aki fiatalos 24 évesre vágyna írhat nekem. 24F
2023. aug. 23. 08:58
 47/50 anonim válasza:

Miért bántjátok egymást?

Egyik fél sem jó vagy rossz, csak nem egyeznek az igényeitek és nem egymást keresitek! Ennyi.

Van akinek csak szexre van igénye, és van akinek az érzelmek és a komoly kapcsolat a fontos. Az emberek nem egyformák. Ezt kellene tudomásul venni.

Ha merőben eltérőek az igények, akkor békén kell hagyni egymást, és nem szidalmazni a másikat.

Biztos talál majd a kérdező magának olyan nőt akinek megfelelnek ezek a feltételek.

2023. aug. 23. 10:46
 48/50 anonim válasza:
20. 👍
2023. aug. 23. 13:39
 49/50 anonim válasza:
Hát haver én ilyenkor azért szégyellem, hogy férfitárs vagy. Az OK meg minden, hogy nem szimpi valaki, de lehetett volna ezt normálisan is, mert azért durvaságot meg becsmérlést tényleg nem kaptál. Azért a fap.na meg az elmebeteg meg ezek elég erősek. Meglehet, írtál neki, randiztatok vagy online volt valami és mi van tényleg, ha ezért írta, amit írt. Te tudhatod csak meg ő de azért lehetne egy fokkal rendesebben is, na. Ebben eléggé rád vert meg kell hagyni.
2023. aug. 23. 19:54
 50/50 anonim válasza:
Jé milyen hülye kérdező. Új vagyok itt, most olvastam.
2023. aug. 25. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!