Van itt olyan 40 körüli Budapest környéki nő, aki kívánja és élvezi a szexet egy fiatalos majdnem 50-es férfival?
21, szerintem ez sosem volt gond.
Ez csak egy esély, ebben a korban nem igen van gond részemről a nökkel kapcsolatban, csak a jelenlegi hangulatomat közöltem, hogy nyitott vagyok .
Aki él ezzel, az jól jár, nincs ebben semmi hátsó szándék.
Ha ebben a pillanatban kesztetést érez az aktuális személy, akkor jelentkezik.
A lúzerek eggyel lentebb laknak.
😀
…ááá szóval a nők jelentkezzenek, mert neked késztetésed van?
Ez egyre jobb… a lakásban gondolom le vannak takarva a tükrök, hátha a gamma sugarak meg a covid meg a só :D
…sajnos a konkrét (!) lesújtó tapasztalat adta az okot, kedves előző.
Nem kioktatás volt, hanem kis helyreigazítás azok számára, akik esetleg elhinni gondolták…
Mivel nem volt korlátozva a hozzászólás, így miért ne?
Abban azért igazad van: a butaság irritál, főleg, ha nem akként van előadva és valószínűleg egy szerény képességű, jólelkű, naív, esetlenebb vagy kevésbé szerencsés külsejű nőt azért pár üzenetváltás erejéig meg tudna vezetni… sajnos van benne tapasztalata.
:)
Köszönöm hogy felhívtad figyelmemet a 20-as válaszára,eddig észre sem vettem.
Egy szóval tudom csak jellemezni, fapina.
:) kedves vagy, köszönöm az “intelligens” bókot.
A helyzetet azzal árnyalnám, hogy inkább a sértés helyett savanyú a szőlő effektus van, de elfogadom, hogy ez a primitív személyeskedő stílus közelebb áll hozzád.
Azért is jó hír, mert legalább mást is elrettent.
Neked is minden jót.
Nem én kezdtem, de ismerem ezt a megkeseredett típust,aki a saját baját akarja másokra is kisugározni.
Van egy jó hírem, ezeket ki lehet könnyedén kerülni, és maradnak nekik a macskák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!