Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan 40 körüli...

Van itt olyan 40 körüli Budapest környéki nő, aki kívánja és élvezi a szexet egy fiatalos majdnem 50-es férfival?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 19:46
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
#19 Inkább arról van szó, hogy sok nőnek nem kell keresgélniük szexpartnert, mert a férfiak keresik meg őket privátban, sunyin. Kedvükre válogathatnak. Csekély az esély arra, hogy valamelyikük ilyen célból idelátogasson, majd a kérdésedet látva úgy dönt, hogy ő bizony ráül a rudidra.
2023. aug. 22. 23:40
 22/50 A kérdező kommentje:

21, szerintem ez sosem volt gond.

Ez csak egy esély, ebben a korban nem igen van gond részemről a nökkel kapcsolatban, csak a jelenlegi hangulatomat közöltem, hogy nyitott vagyok .

Aki él ezzel, az jól jár, nincs ebben semmi hátsó szándék.

Ha ebben a pillanatban kesztetést érez az aktuális személy, akkor jelentkezik.

A lúzerek eggyel lentebb laknak.

😀

2023. aug. 22. 23:52
 23/50 anonim válasza:

…ááá szóval a nők jelentkezzenek, mert neked késztetésed van?

Ez egyre jobb… a lakásban gondolom le vannak takarva a tükrök, hátha a gamma sugarak meg a covid meg a só :D

2023. aug. 22. 23:54
 24/50 anonim válasza:
20: Elolvasva a válaszod, őszintén szólva egy percig sem éreztem, hogy jogos lenne a kritikád a kérdezővel szemben. (Velem beszélgetett a kérdése alatt.) Oké, dohányozni rossz. De én nem érzem szükségességét a kioktatásnak. Amit megjegyzem korrekt hangon tettél meg. És rajtad is látszik, hogy értelmes ember vagy, a megfogalmazott írásod alapján. De nem értem miért kellett ez most ide. Ha hátsó szándékot sejtenék, hogy megmutasd magad. De azt azért nem hiszem… Minden esetre én örülök, hogy vetted a fáradságot az íráshoz, de nem érzem szükségességét. A harminc éves válaszoló a kérdés alatt.
2023. aug. 22. 23:55
 25/50 anonim válasza:

…sajnos a konkrét (!) lesújtó tapasztalat adta az okot, kedves előző.

Nem kioktatás volt, hanem kis helyreigazítás azok számára, akik esetleg elhinni gondolták…

Mivel nem volt korlátozva a hozzászólás, így miért ne?

Abban azért igazad van: a butaság irritál, főleg, ha nem akként van előadva és valószínűleg egy szerény képességű, jólelkű, naív, esetlenebb vagy kevésbé szerencsés külsejű nőt azért pár üzenetváltás erejéig meg tudna vezetni… sajnos van benne tapasztalata.

:)

2023. aug. 23. 00:00
 26/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy felhívtad figyelmemet a 20-as válaszára,eddig észre sem vettem.

Egy szóval tudom csak jellemezni, fapina.

2023. aug. 23. 00:02
 27/50 anonim válasza:

:) kedves vagy, köszönöm az “intelligens” bókot.

A helyzetet azzal árnyalnám, hogy inkább a sértés helyett savanyú a szőlő effektus van, de elfogadom, hogy ez a primitív személyeskedő stílus közelebb áll hozzád.

Azért is jó hír, mert legalább mást is elrettent.

Neked is minden jót.

2023. aug. 23. 00:04
 28/50 anonim válasza:
Azt hiszem valahol a kettőtök között félúton van az igazság. Talán te negyvenes nő ha nem a “hibáztatással” indítottad volna a beszélgetést, talán értéket találtál volna. Ötvenes kérdező, téged is megértelek miért fapinázol, de ez sem a helyes út a nők szívéhez. Talán a korábbi tapasztalataitok beszélnek mindkettőtökből. Hát… Az idősebb generációktól többet várnék. De betudom ezt a leépülés jeleként. Hát franc tudja… Élni érdemes… 30as férfi. Kár hogy ebbe az irányba viszitek a beszélgetést, és nem előre. 😕
2023. aug. 23. 00:12
 29/50 anonim válasza:
Kedves előző: nekem sajnos volt szerencsém megismerni a hirdető “úriembert”-a lesújtó vélemény nem alaptalan, sőt… ezért merem megfogalmazni a kritikámat, mert minden betűje jogos.
2023. aug. 23. 00:15
 30/50 A kérdező kommentje:

Nem én kezdtem, de ismerem ezt a megkeseredett típust,aki a saját baját akarja másokra is kisugározni.

Van egy jó hírem, ezeket ki lehet könnyedén kerülni, és maradnak nekik a macskák...

2023. aug. 23. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!