Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan 40 körüli...

Van itt olyan 40 körüli Budapest környéki nő, aki kívánja és élvezi a szexet egy fiatalos majdnem 50-es férfival?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 19:46
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

8-as!

Mindig lecseszem magam, hogy a reggeli cigi után eszem a gyümölcsöt, holott ezt nem szabad, elötte kéne, mert a C vitamin megköti a nikotint.

Szóval erre figyelj!

Egyébként tényleg, a városi ember gyakorlatilag nem eszik gyümölcsöt.

Szóval, valaki nem kívánós ezen a környéken?

2023. aug. 22. 21:18
 12/50 anonim válasza:
Nem szoktam divat étrendeket követni. De az sem teljesen jó, ha azt eszem amit kívánok. Kib@szottul édesszájú vagyok, és szerintem cukor függőségem is van. Szóval ezeket visszafogom. Meg amúgy is, ma már nem élelmiszerelet értékesítenek… Tele vannak minden féle adalékanyagokkal, meg E betűvel szóval nehéz csak a természetes érzésekre hagyatkozni, ha ezeket szándékosan befolyásolják. Sajnos még nem állok azon a szintem, hogy teljesen önellátó legyek, értem ez alatt hogy magamnak termelt gyümölcs, hús, stb… Még a város zaja, és a különböző frekvenciák is szennyez… Nehezebb ma harminc éves nek lenni, mint amikor ön volt ifjabb titán. Nekem ez a tapasztalatom. Fehérje port marha ritkán fogyasztok.
2023. aug. 22. 21:20
 13/50 A kérdező kommentje:
10-es, ne velem bajlódj, fizess a formás seggűeknek..😀
2023. aug. 22. 21:20
 14/50 anonim válasza:
Nem dohámyzom.
2023. aug. 22. 21:21
 15/50 A kérdező kommentje:

12-es!

Anyám kristálycukorba mártogatja a görög dinnyét, 84 évesen .

A természetes élelmiszer sokkal értékesebb mint a mesterséges szemét!

2023. aug. 22. 21:24
 16/50 anonim válasza:
15: Jó egészséget az anyukának. Hát jó, de ha belenyúlok a tudászsákb, azt olvasom ki belőle, hogy a finomított cukor is méreg, szóval azt sem szabadna enni. Ennek ellenére a néni 84 évesen is vígan mártigatja a dinnyét. Szóval a franc se tudja… Minden esetre ma belga csokit kívántam, és nem is fosztottam meg magam tőle. Sajnos a mennyiséget túltoltam, de lefizettem még a bűntudatomat is néhány szem hagyló formába öntött csokival. 😅
2023. aug. 22. 21:28
 17/50 A kérdező kommentje:

A sóra is azt mondják hogy szemét, és megemeli a vérnyomást.

A disznóknak meg kilószámra adják.

Ne higgy el mindent, a gyógyszer gyárak irányítanak mindent.

Pl. csak hogy a témánál maradjunk, a sóhiánytól megfájdul a fejed, erre fájdalom csillapítót szedsz be.

Vajon a gyógyszer gyárak mi az érdeke?

Hogy fájjon a fejed, vagy beszedd a gyógyszert?

2023. aug. 22. 21:35
 18/50 anonim válasza:
Jah, emlékszem erre a só elleni kappányra is. Akkor sem dőltem be. A szüleimnek vannak tehenei, és veszik az állatoknak a hatalmas nyalósó tömböket. Meg kell az elektomos vezetéshez is a szervezetben. Úgy akarnak hülyére venni minket, ahogy csak tudnak a peofitért… Gyorszert sem szedek ha csak nagyon nem muszáj. Oltatni sem oltattam magam kovid ellen. Pedig tettek ránk nyomást rendesen. Hogy rohadjanak is meg érte…
2023. aug. 22. 21:44
 19/50 A kérdező kommentje:

Furcsa.

A nők imádják a szexet.

Imádják a rossz fiúkat.

Akkor most mindegyik nő alszik???

😀😀😀

2023. aug. 22. 23:07
 20/50 anonim válasza:

40 feletti, korához képest (!) csinos nő vagyok.

Ezzel együtt azt gondolom, hogy egy nagy NEM és nem azért, mert ne jelentene nekem semmit sem a jó szexualitás egy kapcsolatban, hanem az itteni megnyilvánulásaid miatt, kedves kérdező.

…fogjuk rá erre is, hogy csupa jó tanács, mint a te kerti gyümölcsös ajánlatod, aztán vagy érdekel, vagy nem.

Nemcsak szexuális étvágy kellene egy jó kapcsolathoz és az, hogy

- dohányzol, főleg, hogy reggel ezzel “röffented be a napot” (miközben másokat leszólsz az étrendje, életvitele miatt)- az több, mint nem szimpatikus

- lehetsz fitt és a korodhoz képest (!) viszonylag (!) jó karban lévő, de nehogy már elhitesd itt velünk, hogy a bagó ellenére meg az 50-es szám ellenére te csupa csoda vagy. Hazudni nem kell, békében lenni a korunkkal és tenni a káros szenvedély ellen meg kifejezetten vonzó lenne…

- a konteós dolgaid nem árulkodnak túl művelt, tanult emberről, pedig azt hiszem a jó szex a nemi szerveken túl valahol fejben is kezdődik vagy zajlik…

(Ha nehezen érted meg, hogy a dinnyét cukorral fogyasztó KIVÉTEL ágat erősítő idős asszony miért hibás érvelés, akkor azért nehéz lesz…

- elhisszük, hogy rossz fiúnak szeretnéd magad feltüntetni (és rettenetes, ha tényleg valami gettós vagy lecsúszott bűnöző vagy valami büntetett előéletű szlenghuszár vagy), de sajnos a normális életvitelű, tanult, nem kitartotti szerepben magát elképzelő nők bizony épp irtóznak a “rosszfiúk”tól- a prosztó, kivagyi viselkedés is csak annak a rétegnek szuper, aki maga is erre a szintre pozícionálja magát. Az alkalmi meg nem kapcsolat… de miért is kellene még alkalmi kapcsolatra is valaki, aki vagy bűnözőkre hajaz vagy viselkedni nem tud? :D

- nem, nem minden nő alszik, mert én is ébren vagyok és nő vagyok- egyszerűen csak ez a nagyhangú, tárgyiasító, kizárólag (!) feltűnősködő és szexcentrikus hozzáállás nem jön be… csak remélni merem, hogy a nők döntő többségének nem.

…úgyhogy igen, tudjuk a piros gyümölcsök/zöldségek antioxidáns hatását, tisztában vagyunk azzal is, hogy a háztáji, kevéssé vegyszerezett, de véges mennyiségű terményed valóban értéket képvisel- de ugyanígy talán nem ördögtől való városban élni és esetleg piacon vagy boltban beszerezni a főznivalót. Tudod itt a “mocskos nagyvárosban” is van bőven választási lehetőség akár az egészséges életvitelt, akár a kultúrált férfiakat illetően…mitöbb, százezrek nem is dohányoznak :D

2023. aug. 22. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!