Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tesztek a magány ellen?

Mit tesztek a magány ellen?

Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok, 1 éve váltam el! 18 évig éltem házasságban, de magányos voltam benne, a párom nem igazán foglalkozott velem. Tehát nagyon sok éve érzem azt, hogy egyedül vagyok, nem szeret senki. Vannak gyerekeim, velem élnek, de valahogy mégis hiányzik valaki... aki mellett nő lehetek, akinek fontos vagyok és szeret! Próbálkoztam ismerkedni, de valahogy mindig én húzom a rövidebbet, 4 hónapig tartott a legutobbi, jó volt, de vége lett annak is, es csak maradt megint az üresség. Mar nem merek senkit közel engedni, mert félek hogy újra fájdalmas lesz. Ti hogy bírjátok egyedül sok sok évig?

2023. aug. 5. 21:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy neked ez jár?Hogy esetleg akkora jellemhibáid vannak, hkgy mindenki menekül tőled, az nem.merült fel? Mert nagyon-nagyon valószínű. És csak magadnak köszönheted!
2023. aug. 6. 15:20
 12/19 anonim válasza:

5. Mert egy gyerek kielégíti a szexuális vágyakat szerinted? Te agysebész!

Nyilván mindenhogyan el volt hanyagolva, így szexuálisan sem volt szeretgetve, nem csak máshogyan.

Egy gyerek mit tudna adni, ha ez is a probléma? Na és akkor csodálkoznak, hogy vannak akik nem szülnek.. mert sok kapcsolat utána lezüllik, tönkre megy. Ráadásul gyerek mellett nincs énidő sem..

2023. aug. 6. 17:01
 13/19 anonim válasza:
Basszus…szexeltem a kispárnámmal gumi nélkül. Lehet terhes? Lesznek kis kispárnáink?
2023. aug. 6. 17:31
 14/19 anonim válasza:

Legalább kényelmesebben alszol majd 13-as :)

Én néha idegenekkel beszélgetek, sokszor ravilagitanak olyan dolgokra, amiket eddig nem vettem eszre magamon.

24F

2023. aug. 6. 20:12
 15/19 anonim válasza:
Én sem írom le, hogy mit csinálok a kispárnámmal.
2023. aug. 7. 06:20
 16/19 anonim válasza:
Álmomba szexelek olyanokkal akik igazabol ram se neznenek
2023. aug. 7. 06:49
 17/19 anonim válasza:
13. ha lesznek, egyet elvinnék
2023. aug. 7. 18:53
 18/19 anonim válasza:
Számítógép ezek
2023. aug. 14. 16:49
 19/19 anonim válasza:
Kimegyek a barátaimmal focizni.
2023. aug. 14. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!