Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tesztek a magány ellen?

Mit tesztek a magány ellen?

Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok, 1 éve váltam el! 18 évig éltem házasságban, de magányos voltam benne, a párom nem igazán foglalkozott velem. Tehát nagyon sok éve érzem azt, hogy egyedül vagyok, nem szeret senki. Vannak gyerekeim, velem élnek, de valahogy mégis hiányzik valaki... aki mellett nő lehetek, akinek fontos vagyok és szeret! Próbálkoztam ismerkedni, de valahogy mindig én húzom a rövidebbet, 4 hónapig tartott a legutobbi, jó volt, de vége lett annak is, es csak maradt megint az üresség. Mar nem merek senkit közel engedni, mert félek hogy újra fájdalmas lesz. Ti hogy bírjátok egyedül sok sok évig?

2023. aug. 5. 21:52
1 2
 1/19 anonim válasza:
GTAzom.
2023. aug. 5. 22:49
 2/19 anonim válasza:
Nem kell senki! Megaláztak, kiutáltak. Az önbecsülésem a padlón. Nagyon rossz egyedül, de nem tehetek mást. Nem fogok könyörögni a szeretetért. F40
2023. aug. 5. 23:03
 3/19 eznemlényeges válasza:

Én nem vagyok ilyesmi helyzetben, viszont Édesapám valami hasonlót élt át.

48 évesen Anyám megcsalta, így elköltözött, össze volt törve. Nagyon nehezen sikerült szegénynek talpra állnia, de szerencsére sikerült összeszednie magát. Elkezdett rendszeresebben koncertekre járni, s ott megpróbálni először csak összeszedni valakit. Aztán egy fél év után pár alkalmas kapcsolatokból eljutott odáig, hogy talált egy olyan korabeli nőt, akibe bele tudott szerelmesedni, s másfél év után most házasodtak össze.

Szerintem van esély ennyi év házasság után is megtalálni azt az embert, aki mellett le akarod majd élni az öregségedett, csak nem nem szabad feladni a dolgot.

2023. aug. 6. 00:20
 4/19 anonim válasza:
Már semmit. Mindíg csak kihasználtak a nők. A barátaim viszont megmaradtak, velük szoktam találkozni. Ennyi nagyjából.
2023. aug. 6. 02:55
 5/19 anonim válasza:
Te nem magányos vagy hanem önmagaddal van a bajod. Mi az hogy gyerek meg férj mellett magányt érzel? Az még oké hogy a férjed egy 0 na de a gyerekedet sem szereted annyira hogy ne érezd magadat magányosnak? Neked komoly mentális problémáid vannak aki másban keresi a megoldást, de sosem fog megszűnni a magánya más által mert önmagát nem képes szeretni / tisztelni, épp ezért sivát az életed
2023. aug. 6. 03:41
 6/19 anonim válasza:
Ugy birom hogy sose volt senkim igy konnyu
2023. aug. 6. 07:02
 7/19 anonim válasza:
Ölelgetem a kispárnámat 😂
2023. aug. 6. 07:52
 8/19 anonim válasza:
Magány ellen társaságban vagyok. Viccet félre téve, ha nem engedsz magadhoz közel senkit, mit tehetnél? Ha az most nem megy, akkor ez most a magaddal foglalkozás, önfejlesztés időszaka inkább.
2023. aug. 6. 09:00
 9/19 anonim válasza:
Sok mozgást, sportot, diétát. 🤭
2023. aug. 6. 10:00
 10/19 Vans$ válasza:
7-es 😃 A kispárnámat én puszilgatom is nem csak ölelgetem 😃
2023. aug. 6. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!