Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék ismerkedni, párt...

Szeretnék ismerkedni, párt találni, de ilyen idősen hol?

Figyelt kérdés

Idén nyáron lettem 38. Egzisztencia rendben van (autó, lakás - hitel nélkül -, jól fizető állás, megtakarítás). Nem vagyok az a felvágós, ill. divatmajom. Nincs bmw, se audi, se merci, nincs hatalmas karóra, több százezres mobil, Tommy Hilfiger, meg tudom is én milyen márkás ruhák és cipők. Felesleges külsőségeknek tartom. Viszont rendszeresen sportolok, hetente többször, és próbálok egészségesen élni.

Fiatalon azt mondták, ha van autód, lesz csajod. Hát nem lett. Persze nem is ettől vártam, meg nyilvánvaló, hogy ahhoz jó autónak kell lenni. Aztán megvettem a lakásom, azt mondták, azt szeretik a lányok/nők. Hát akkor sem lett senki. Nyilván tudom, hogy az anyagiak csak az egyik része, és nem (csak) ezzel kell megfogni a másikat. A nők ilyenkor csak pár pontot kipipálnak a képzeletbeli 100-as listájukból, és nézik tovább.

Itt vagyok ennyi idősen, és annyira szeretnék már egy párt, feleséget, családot. Minden adott. Szerintem jó férj és apa lennék.

De hol keressek? Próbáltam már több társkeresőt, némelyikre elő is fizettem, és hiába írtam rá hölgyekre, még olyanokra is, akiket nem igen szeretett a természet (ha értitek, mire gondolok), de semmi. Nem válogattam. Ill. egy kritériumom volt, hogy ne legyen gyereke. Másét nem szeretném nevelni.

Egyszer próbáltam munkahelyen is, nem lett jó vége, és akkor úgy döntöttem, hogy munkahelyről többet nem. És sajnos nem vagyok az az eljárós típus. Fiatal koromban is csak hébe-hóba mentem bulizni ide-oda.

Természetesen nem nézek ki úgy, mint az éppen aktuális szexisten, de nyitott szemmel járok, és ilyenkor látom, hogy velem kinézetben kb. egy szinten vagy akár alatta lévőknek is van párjuk. És persze tudom azt, hogy nagyon sokat számít a belső, a humor, és egyéb más tulajdonságok, de ha el sem jutok akárcsak egy randiig, akkor hogyan? Az egészet tetézi az is, hogy szerintem eleve kiesek a nők egyik első általános szűrőjén: magasság. Sajnos, nem sajnos, a talpamtól a fejem búbjáig csak 1,65m vagyok.

És nyilván azt is meg fogom kapni, hogy mit rinyálok itt ennyi idősen. Tessék elmenni ide-oda, személyesen ismerkedni, aztán majd csak akad valaki. Nem mondom, hogy ezt túlzásba vittem volna, de így is próbáltam.

Hátha van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehet ezen segíteni.

2023. júl. 31. 20:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az #1-2-3-as komment ciklustól beszédültem, miért akarod kedves anoním társ elküldeni a srácot templomi kézimunkára meg 5 éves szakmai továbbképzésre?:D Hát ettől még az én agnosztikus fejem fölött is elfordulna kínjában a fakereszt :/ A #10-es praktikus, igazi értékesítő vénával megáldva, neki is sikerült a probléma lasszóját jó helyen megragadni :D No, kedves kérdező- akkor egy 35 éves (ID cardon 2es hívó genderrel indexelt) hasonszőrű analitikus szemével nézve, a rantképre a következő a megfejtés: Az első bekezdés teljesen okés- aki nem golddigger és értékes pasit keres, az ilyen attitűdű partnerre vágyik, ez tuti. Szóval ez egy plusz pont. A második bekezdésre echoként egy női rent > a nőkkel is azt szokták beetetni, hogy ha ,,kinő a mellük" (há'igggen, elég prosztó..), ha megtanulnak sminkelni, ha elég kezdeményezők (a nő is darabokra törik, ha visszautasítják), ha lefogynak/elég karcsúak lesznek vagy legalább elég intakt lesz a bokájuk a 15 cm-es sarokhoz, s ha selymes hosszú hajjal és önálló egzisztenciával rendelkeznek majd, akkor lesz pasi! De nem- legalábbis nem törvényszerűen :D Aztán ha olyan típusok mint Te, akik ugyan vágynak a társaságra, de nem csörtetnek el hetente 3 pubba is bulikázni, sok minden (is) érdekli őket, de táncikálni/iszogatni etc nem szeretnek (esetleg azért nem mennek sehova, mert nincs már kivel, meg amúgy is egyedül vagy épp videéken casually hova a fenébe), akkor ugyanúgy is járnak majd megintcsak mint Te- merthogy hozzájuk sem fog berepülni a szobába egy combos álomlovag sem- sőt fenomén jelenségek híján radarszerűen vszínűleg nem is fognak rád találni sem, hiába is vettél végre autót meg lakást is a vágyott nestinghez (amúgy mi vagy Te, valami fluoreszkáló bio hirdető tábla, hogy a potenciális csajok az utcafrontról futóan rádtekintve megérezzék a zsebedbe a lakáskulcsot?:D). A 100-as lista szerintem kamu, 30 fölött értelmes nőnek (gyermekkel vagy anélkül) társ kell nem autó/életbiztosítás/aranykanál- úgyhogy fontosabb, hogy legyen a férfinak értékelhető tulajdonsága, józan attitűdje, érdeklődő természete- és elég önreflexiója, pl. hogy az általa átmenetileg megsemmisített fehér wc kagylót ne a selymeshajú gyengébbik nőre hagyja, mint vmi délutáni plusz program a mosogatás utánra.. A Nyüszi bekezdés 1-es paragrafusa érthető (,,benne vagy a korban", közben viszont elkésve sem vagy- lakás van, így a kor miatt még csok-izgulnod sem kell); a 2-es nehéz ügy, ezen minden korosztály minden nemi képviselője filózik (főleg akik alapvetően kicsit entellektüellebbek vagy introbbak, mint az átlag)- mivel kevés a valódi közösségi tér ahova egyedül sem ciki ellátogatni, marad a rosszabb/gyorsabb/praktikusabb kiber platform, de onnan szerintem csak a hőskorban lehetett összeszedni embereket, amikor még komoly szándékai voltak a regelőknek, nem csak az ego boosting. Sok embernek írtam (mert magamnak is ez volt ano a tanácsom), hogy tessék utcai koncikra/rendezvényekre, önkéntes csoportokba, nyitott társasjáték vagy moziestekre eljárni (főleg ha valahol van nagyváros a közelben), + ha már online, bár a meta gáz, de ott van közös programhoz (pl utazás, túrázás) 'társ' kereső is- sőt talán a free facenek randiappja is van..- érdemes lehet megcsekkolni. Vagy gyere el a havervagy valamelyik nyílt ismerkedős programjára (főleg 30+ és Bp), hátha kisül belőle valami.. Én a gyermektelen kritériumra tett utalásodat is megértem, bár #5 nagyon értékes gondolatokat fogalmazott meg, azért az is teljesen rendben van, hogy ,,tiszta lappal szeretnél indulni" xy személyes okok miatt. Inkább ez, mint egy átmeneti, frusztrált nevelőapa aki ki-be jár a gyermek életébe és csak a dögös anya miatt hajlandó kompromisszumokra! A nyüszi 3. paragrafusára>> ember, ha mód van rá nem párkapcsolatozunk a munkahelyen (akkorsem ha workaholicok vagyunk), abból ugyanis semmi jó nem szokott kisülni se rövid se hosszútávon (olyan ez, mint középsuliban oszttárssal együttjárni). Végül a magassághoz kapcsolódó kisebbrendűségi komplexus megdöntéséhez: semmi gond a 165 cm-rel, a lányok átlagmagassága 168 cm, egyszerűen kb ezt kell belőni ha bizonytalan vagy és kész. Ha van mivel kompenzálni (poz.személyiségjegyekre gondolok), akkor a partnerednek egy idő után fel sem fog tűnni, hogy nem hozod a magyar férfi átlagot- szóval nem kell ezt túlspilázni. Az a tény, hogy a nők a magasabb férfiakat szeretik egy régi evolúciós ösztön hagyatéka (nem, nem a magassarkú preferencia miatt van): a férfi a magasságával (aka magas tesztoszteron szint) kvázi erőszakmentesen ledominálja térben a nőt, akiben ennek hatására megemelkedik az ösztrogén ill. a kortizol szint, amely miatt átmenetileg vonzóbbnak (szaporodásra -erő, biztonság, egészség- potenciálisan alkalmasabbnak) ítéli meg a férfit és inkább köt vele rövidebb-hosszabb kapcsolatot, összehasonlítva azzal, akivel szemben ez az alapösztön nem ébred fel pusztán fizikai adottságok kapcsán- miközben a szexuális vonzalom az hasonlóan erőteljes lehet akkoris ha egyéb fizikai jegyeket talál vonzónak a nő a férfin (pl. nem robosztus, de sármos vagy épp ,,cuki"), míg végül leginkább hosszútávú partnernek mégiscsak azt választja majd, aki az érzelmi szükségleteit ki tudja elégíteni (hiszen az ágyban senki se méricskél vonzalmat/teljesítményt colostokkal; egy életre meg olyannal tervezünk aki látja bennünk a partnert, aki előtt nem kell visszatartani a pukit null24-ben (szerepben maradva) és aki kvázi a legjobb/legrosszabb időszakban is igazi jóbarátunk és csak aztán a vonzó másikfelünk etc..). Szóval no para, ráadásul olyan sincs, hogy ,,késő(n)"- sosem lehet tudni, hol és kiben futsz majd bele, van egy csomó csodaszép és okos, a túlszexualizált világtól baromira undorodó jónő szabadon- de ehhez tényleg el kell hagyni időnként a neoprimitív vésetekkel túldíszített beton barlangot :D Ha gondolod, #6-osnak és nekem is bátran írhatsz (kivéve ha dogmatikus demagóg konzervatív vagy, nálam az ideológiai libidó off)- vagyunk még a korosztályban egy páran akik hasonlóan tanácstalanok, ugyanakkor tök jó fejek- szóval hahó, kreatív IT-sek írhatnának is ránk egy appot :D Szvl: hajrá-hajrá!
2023. aug. 8. 12:10
 12/13 anonim válasza:
Tunderen
2023. szept. 8. 10:38
 13/13 anonim válasza:

Melyik válasz lett végül a nyerő Kérdező?

Sikerült végül valami barátnő "félét" találni valahogyan? Alakulgat valami?

2023. szept. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!