Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is érez így melegként az...

Más is érez így melegként az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok már egy ideje fent vagyok bizonyos oldalakon de egyáltalán nem megy az ismerkedés. Mostanra már teljesen egy tárgynak érzem magam. Legtöbbször nem is köszönnek az emberek, intim képet kérnek rögtön vagy bizonyos testrészüket küldik el. Leírást, hogy mit keresek, milyen korhatáron belül senki nem olvassa el. Olyan érzés mintha nem is kézzel írnának hanem tényleg a péniszükkel. Nem Budapest közelében élek nem tudom, hogy ott mennyivel másabb a helyzet nyitottabbak e az emberek, de itt ha már leírom, hogy kapcsolat rögtön arra gondolnak, hogy kézen fogva megyünk az utcán és közös képet teszünk ki rögtön és mindenki megtudja róluk, hogy meleg szóval abban a pillanatban tiltanak is. Más is tapasztalja ezeket?

2023. júl. 24. 01:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
Abszolút osztom a legtöbb előttem szóló véleményét, a társkeresőket utálom, nagyon ritkán vagyok fent. :( Rövid idő után elmegy a kedvem az ismerkedéstől az ottani légkör miatt.
2023. okt. 23. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!