Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is érez így melegként az...

Más is érez így melegként az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok már egy ideje fent vagyok bizonyos oldalakon de egyáltalán nem megy az ismerkedés. Mostanra már teljesen egy tárgynak érzem magam. Legtöbbször nem is köszönnek az emberek, intim képet kérnek rögtön vagy bizonyos testrészüket küldik el. Leírást, hogy mit keresek, milyen korhatáron belül senki nem olvassa el. Olyan érzés mintha nem is kézzel írnának hanem tényleg a péniszükkel. Nem Budapest közelében élek nem tudom, hogy ott mennyivel másabb a helyzet nyitottabbak e az emberek, de itt ha már leírom, hogy kapcsolat rögtön arra gondolnak, hogy kézen fogva megyünk az utcán és közös képet teszünk ki rögtön és mindenki megtudja róluk, hogy meleg szóval abban a pillanatban tiltanak is. Más is tapasztalja ezeket?

2023. júl. 24. 01:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
abba kell hagyni ezt a divatmelegedést
2023. júl. 24. 03:52
 2/11 anonim válasza:
Személyesen kell ismerkedni.
2023. júl. 24. 09:08
 3/11 anonim válasza:
Ez irányultságtól függetlenül nehéz online.
2023. júl. 24. 09:59
 4/11 anonim válasza:

1

38 fokban mindenki meleg

2023. júl. 24. 10:57
 5/11 anonim válasza:

Budapesti vagyok, itt élek mióta megszülettem. Ennyi sumákságot, átverést, kihasználást és szexre hajtást nem gondoltam volna, ami itt van.

A többség tényleg bizonyos testrészeivel és testnyílásaival gondolkodik...kár ezt tagadni. Tapasztalhatja aki komolyat keres.

2023. júl. 24. 11:05
 6/11 anonim válasza:
Ez is ékes példája annak, hogy a meleg társadalom IQ szintje meglehetősen alacsony, az igényességükről nem is beszélve...
2023. júl. 24. 17:51
 7/11 anonim válasza:

Én is ugyan ezt tapasztalom kérdező, csak leszbikusként. Szomorú ez a mai világ, kevés az elfogadó, komoly kapcsolatot kereső ember legyen az akármilyen beállítottságú. Idióták mindenhol vannak és lesznek. De kitartónak kell lenni! Mindenkinek kijár a szerelem.

23/L

2023. júl. 26. 20:42
 8/11 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom, vidéken és Budapesten is. :/
2023. aug. 3. 23:13
 9/11 anonim válasza:

7

Dehogy jar, kemeny skizofreneknek? Komoly depressziosok? Fogyatekosok akik maguk ala sz*rnak? Kozismert sorozat gyilkosoknak? Sorozatos megeroszakoloknak? Ferfiaknak akik naponta verik a "parjukat".

Ja mindenkinek kijar a szerelem.

2023. aug. 8. 09:38
 10/11 anonim válasza:

Én nemrég felregisztrálram Romeo-ra, mert így 18 évesen azt gondoltam ideje lenne ismerkedni. Hát tévedtem. Egyébként is kicsit visszás volt, hogy neten nézegetem random emberek képeit, és válogatok közülük, mint valami online húspiac, de nem ez volt a legnagyobb probléma.

Az én leírásomat sem olvasta kb a kutya sem, pedig ott eléggé részletesen kifejtettem, hogy komoly kapcsolatot keresek. Ráadásul a regisztrálás első 5 percében, amikor még a profilomat sem töltöttem ki teljesen, vagy 5db, 40 feletti pali írt rám különböző dolgokkal, amiktől falra tudtam volna mászni.

2 hétig bírtam, töröltem magam. Inkább bízom abban, hogy valami más módon rámtalál a *szerelem*, de a társkeresőket messziről elkerülöm.

2023. aug. 20. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!