Más is érez így melegként az ismerkedéssel?
1
38 fokban mindenki meleg
Budapesti vagyok, itt élek mióta megszülettem. Ennyi sumákságot, átverést, kihasználást és szexre hajtást nem gondoltam volna, ami itt van.
A többség tényleg bizonyos testrészeivel és testnyílásaival gondolkodik...kár ezt tagadni. Tapasztalhatja aki komolyat keres.
Én is ugyan ezt tapasztalom kérdező, csak leszbikusként. Szomorú ez a mai világ, kevés az elfogadó, komoly kapcsolatot kereső ember legyen az akármilyen beállítottságú. Idióták mindenhol vannak és lesznek. De kitartónak kell lenni! Mindenkinek kijár a szerelem.
23/L
7
Dehogy jar, kemeny skizofreneknek? Komoly depressziosok? Fogyatekosok akik maguk ala sz*rnak? Kozismert sorozat gyilkosoknak? Sorozatos megeroszakoloknak? Ferfiaknak akik naponta verik a "parjukat".
Ja mindenkinek kijar a szerelem.
Én nemrég felregisztrálram Romeo-ra, mert így 18 évesen azt gondoltam ideje lenne ismerkedni. Hát tévedtem. Egyébként is kicsit visszás volt, hogy neten nézegetem random emberek képeit, és válogatok közülük, mint valami online húspiac, de nem ez volt a legnagyobb probléma.
Az én leírásomat sem olvasta kb a kutya sem, pedig ott eléggé részletesen kifejtettem, hogy komoly kapcsolatot keresek. Ráadásul a regisztrálás első 5 percében, amikor még a profilomat sem töltöttem ki teljesen, vagy 5db, 40 feletti pali írt rám különböző dolgokkal, amiktől falra tudtam volna mászni.
2 hétig bírtam, töröltem magam. Inkább bízom abban, hogy valami más módon rámtalál a *szerelem*, de a társkeresőket messziről elkerülöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!