Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő aki esélytele...

Van itt olyan nő aki esélytelennek lássa azt, hogy legyen párja?

Figyelt kérdés
Bármilyen kemény dió is a problémád amiért úgy gondolod, hogy nem lehet senkid írj rám nyugodtan. Nem szoktam megijedni még a durva dolgoktól sem. Rólam:hűséges típus vagyok és a párom a legfontosabb mindig.Nem vagyok erőszakos és nem iszok alkoholt. Ha csak barátkozni szeretnél és elmondani a gondjaidat...az sem baj.

2023. júl. 9. 10:12
1 2
 1/12 anonim válasza:

Engem ez a kulcsszó kifejezetten taszít: "szerelem".

Ilyen szerintem NEM(!) létezik! Inkább mi emberek hisszük azt, hogy megtaláltuk a párunkat.

De milyen konkrét cél eléréséért szeretnél - akár online, akár személyes - lelkisegély szolgálatot végezni? Miért lennél önkéntes?

2023. júl. 9. 11:10
 2/12 anonim válasza:
Egy kort írhatnál,meg egy nemet is.
2023. júl. 9. 11:10
 3/12 anonim válasza:
Szóval, lényegében, te is esélytelennek látod magad, ezért keresel valakit, akinek ugyanúgy minden mindegy mint neked?
2023. júl. 9. 11:17
 4/12 anonim válasza:
Ideig óráig biztos lelkes vagy, aztán meg jön a hagyjuk ez nem működik érzés. Mi az a tulajdonságod, ami miatt azt gondolod, hogy pont veled menne? De ne ilyen általános bullshit nyögj be
2023. júl. 9. 11:43
 5/12 anonim válasza:
Irreálisak az elvárásaim.
2023. júl. 9. 15:42
 6/12 anonim válasza:
nőkben nincs ilyen vagy ha van nem állnak le olyannal mint mi vagy is én rondákkal alacsonnyal,akin van plusz kiló kérdező neked nem tudom mi lehet a problémád nem nem hiszem hogy esélyed lenne bármely nőnél mondom ezt úgy hogy néha én is próbálkozom
2023. júl. 9. 18:37
 7/12 anonim válasza:
"lássa"
2023. júl. 9. 21:07
 8/12 A kérdező kommentje:

lássa

-Erre fele mi így mondjuk.

Elég sokat elmond azokról akik ezen fent akadnak!

2023. júl. 10. 05:07
 9/12 anonim válasza:

Debrecen környékéről esetleg?

35f

2023. júl. 10. 08:42
 10/12 A kérdező kommentje:
ma 08:42 Remélem nem nekem írtad :D Bocsi de nem vagyok...az.
2023. júl. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!