Lehetett/lehetne valamit tenni azért, hogy a cigányokkal ne legyen ennyi probléma, vagy esélytelen az egész?
A romák legalább tartják a Fidesz által elvárt szaporodási rátát, némelyik családok túl is szárnyalják azt.
Ellenben a magyarokkal akik lusták gyereket vállalni.
Szóval a romák jó emberek, jó Fideszesek, és jó örökösei lesznek országunknak. Ők az egyetlen esélyünk, hogy a nyelvünk fennmaradjon!
a lovárin kívül. Amúgy a cigányok mindenhol ott vannak.
Hol keményebben, hol puhábban kezelik őket. Attól függ, mennyire bűnözők.
Kérdésedre: esélytelen az egész...(nézd meg Indiát..úgy megérted)
Ez a dolog oda vissza megy. Mind 2 félnek tisztelnie kell egymást. Csak akkor sikerülhet.
Egyszer álltam a buszmegállóban. Jött egy busz és felszállt egy cigány lány, kb 12 éves lehetett. Teljesen normálisan kért egy jegyet oda adta a pénzt a sofőrnek aki elvette majd röhögve leszállította hogy jegy nélkül nem utazhat. Én adtam a lánynak pénzt(mert már nem volt nála és sírt) és mondtam neki hogy boltban vegyen jegyet az a biztos, el is ment. Szerinted ez a lány hogy fog gondolkodni? Csak azért bántották mert más a színe.
Ezzel csak az a baj, hogy egy ilyen estre jut 100 cigány abnormális viselkedés. Majd akkor kezdem el egyáltalán nem lenézni amblokk a cigányságot, ha a buszokon 100 esetből nem 95x fognak ők hangoskodni, zenét ordíttatni, balhézni, meg a késelések, betörések nagyrészéért sem ők fognak felelni, meg ha a börtönök se velük lesznek tele, ahol kb otthon érzik magukat.
Más bűnei miatt miért kell lenézni egy kislányt?
A viselkedés sokban függ a tanulatlanságból, de vannak kivételek akik igenis ki szeretnének törni de ők is lenézést kapnak és negatív élményt. Ezek után hogy várhatjuk el hogy normálisan viselkedjenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!