Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha nem vagyok válogatós,...

Ha nem vagyok válogatós, akkor miért nem jön össze?

Figyelt kérdés
Bármilyen nővel szívesen összejönnék. Csak normális és kedves legyen. Nem érdekelne, hogy van valamilyen betegsége(mar úgy értem, hogy nem zavarna ismerkedésnél), vagy konkrétan hajléktalan, az se zavarna ha külsőre átlag alatti lenni, nem érdekel hány osztályt végzet stb....magammal viszont kritikus vagyok, próbálok minél többet kihozni magamból. Van allasom, sajat lakasom,rengeteg felre tett pénzem,próbálok sokat sportolni, vannak hobbiajaim....Mégis 37 ev alatt 1 barátnőm volt...mar olyan reg, hogy nem is emlékszem :(

#barátnő #szerelem #ing #tomyleetomas #tlt Isten embere
2023. júl. 7. 20:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim válasza:

55-írj rá a kérdezőre hát ha

ha végül nem jön össze írj rám

2023. aug. 1. 19:26
 62/69 anonim válasza:
#61 Minek irjak rád? A kérdezőt sem zaklatom
2023. aug. 1. 19:29
 63/69 A kérdező kommentje:

tegnap 12:36 En semmi rosszat nem akartam.

De én úgy érzem, hogy sok a gonoszság az emberekbe. Tobb mint ahogy te gondolod! Sokan beszólogatnak itt, hogy nekem mind1, h kivel jövök össze. Most írom le utoljára azt, hogy nekem nem mind1. A jelleme a szemelyisége fontos. Aki nem hazudozik meg elhagy mintha egy darab szar lennek. Felőlem lehet tolókocsis vagy torz arcú,fél lábú vagy 2 fejű! Nekem az fontos, hogy ember legyen aki normális. A legtöbb ember csak a külsőt nézi és ezert van annyi megcsalás. Meg se ismerik az embert csak dúr bele. Ilyen a mai ember jelleme.

Csak 1 példa. Ott van az a youtuber/énekes gyerek. A barátnőjét megcsalta egy libával az egyik fesztiválon vagy hol. A legtöbben ügy nyalnak neki, hogy az mar kiborító. Ha valaki fel hozza, h mit csinált úgy a védelmére kelnek egyből. Milyen értelmes meg milyen ügyes bla bla bla. Szerintem meg ha az ilyen emberek a példaértékűek akkor baj van ezzel a világgal.

2023. aug. 2. 06:41
 64/69 A kérdező kommentje:
tegnap 19:29 Nem zaklatnál!. Jobban bele gondoltam , nem barátnőt kellene keressek hanem barátokat. Elég volt egyszer át élni, h elhagyja az embert a barátnője. Valószínű jobb az ember ha egyedul marad mar ennyi évesen.
2023. aug. 2. 06:45
 65/69 anonim válasza:
Kérdező te nagyon oda vagy. Ha beszélgetni szeretnél akkor keress meg privát.
2023. aug. 2. 06:48
 66/69 A kérdező kommentje:
En nem írok senkinek. Egy régi dolog miatt nem!. Aki akar az írjon rám.
2023. aug. 2. 06:51
 67/69 anonim válasza:
12:36 os vagyok, na ez a jó hozzáállás szerintem ahol azt olvastad hogy mindegy neked azokat a "beszólásokat" én is írhattam. Mindegy ebből látszik hogy mégse olyan mindegy és ez nagyon jó én kérek elnézést a félre értés miatt. Az a baj hogy olyan sablonos világot élünk, ahol a másik kölcsönös tisztelete nem hogy egy kapcsolatban csak simán egy baráti beszélgetésben sem nagyon jelenik meg (kivéve a kivételek de borzasztóan kevés van). Mikor azzal flexelnek hogy ki tudja jobban megszivatni a barátikör összes vagy egy egy tagját. Komolyan ez lenne a barátság, és még a tipikus problémákról nem is beszélve, kibeszélés, hazugság színjáték és sajnos mind a két kapcsolatról mondom, mert sajnos a párkapcsolatok is ebből állnak (ebben is vannak kivételek). A mostani fiatalok én 22 vagyok de a korosztályom egy olyan picsa nevelde és köcsög nevelde hogy az már nem igaz és egyre lejjebb mutatkozik meg életkorilag. Amikor én voltam kicsi az ilyen korosztály volt az a nemzedék akit tiszteltek a gyerekek akikre felnéztek talán olyanok is akartak lenni, ház, önállóság, család ilyenekre vágytunk, talán bulik de azok se voltak ennyire meredekek. Most meg hol a melle hol a segge kint, régen az ilyeneket megvetették mostmár ez a menő, fiúknál pedig kinek van több pénze, kinek van ez és az jobb ha tutyi mutyi vagy leszarunk és stb. Elnézést a csúnya szavakért de ilyen világot élünk, egymás bántásáról nem is beszélve.
2023. aug. 2. 09:55
 68/69 anonim válasza:
67 sajnos igen jól látod.
2023. aug. 2. 18:53
 69/69 A kérdező kommentje:

tegnap 09:55 Semmi gond!

Minden szavaddal egyetértek! Ez a helyzet sajnos.

2023. aug. 3. 04:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!