Ha nem vagyok válogatós, akkor miért nem jön össze?
Figyelt kérdés
Bármilyen nővel szívesen összejönnék. Csak normális és kedves legyen. Nem érdekelne, hogy van valamilyen betegsége(mar úgy értem, hogy nem zavarna ismerkedésnél), vagy konkrétan hajléktalan, az se zavarna ha külsőre átlag alatti lenni, nem érdekel hány osztályt végzet stb....magammal viszont kritikus vagyok, próbálok minél többet kihozni magamból. Van allasom, sajat lakasom,rengeteg felre tett pénzem,próbálok sokat sportolni, vannak hobbiajaim....Mégis 37 ev alatt 1 barátnőm volt...mar olyan reg, hogy nem is emlékszem :(2023. júl. 7. 20:57
1/69 anonim válasza:
Lehet hogy pont azért... Legyél válogatós, igényes ebben is.
2023. júl. 7. 21:02
2/69 A kérdező kommentje:
ma 21:02 De en nem birok valogatni. Nekem minden no tetszik. Max a rövid hajúak nem...de ennyi.
2023. júl. 7. 21:04
3/69 anonim válasza:
Valószínűleg ezt érzik a nők is és ez egyáltalán nem egy vonzó tulajdonság. Ez a "nekem mindegy, csak nő legyen" mentalitás nagyon taszító.
2023. júl. 7. 21:07
4/69 A kérdező kommentje:
ma 21:07
Ertem. De miért vagyok én taszító aki olyanokkal is szoba áll akikkel más nem nagyon vagy egyáltalán nem?
2023. júl. 7. 21:09
5/69 anonim válasza:
Nem te vagy taszító. Hanem amit képviselsz. Próbálj meg a nő fejével gondolkodni.
Ki szeretne egy olyan ember párja lenni, akinek minden mindegy, minden nőt megbamul, minden nő tetszik neki?
Nem szimpatikus ez a jellemvonas.
2023. júl. 7. 21:21
6/69 anonim válasza:
2
tehát inkább egy büdös csövessel jönnél össze mint egy igényes de rövid hajú nővel?
2023. júl. 7. 21:22
7/69 A kérdező kommentje:
Félre értitek...vagy én nem úgy írtam le ahogy kellett volna...mindegy hagyjuk!
2023. júl. 7. 21:23
8/69 anonim válasza:
Szerintem az a gond, hogy nem tetszenek a rövid hajú lányok és ettől undort érez irántad a többi nő.
2023. júl. 7. 21:24
9/69 A kérdező kommentje:
ma 21:24 Rovid haj---Olyan mint Wynona Ridernek...Kicsit sem fiús? ahh dehogy
2023. júl. 7. 21:28
10/69 anonim válasza:
A nők azt hiszik, hogy akik nem szívlelik a rövid hajat, azok nő gyűlölők. Ne keresd a logikát, így működnek
2023. júl. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!