Ha nem vagyok válogatós, akkor miért nem jön össze?
Figyelt kérdés
Bármilyen nővel szívesen összejönnék. Csak normális és kedves legyen. Nem érdekelne, hogy van valamilyen betegsége(mar úgy értem, hogy nem zavarna ismerkedésnél), vagy konkrétan hajléktalan, az se zavarna ha külsőre átlag alatti lenni, nem érdekel hány osztályt végzet stb....magammal viszont kritikus vagyok, próbálok minél többet kihozni magamból. Van allasom, sajat lakasom,rengeteg felre tett pénzem,próbálok sokat sportolni, vannak hobbiajaim....Mégis 37 ev alatt 1 barátnőm volt...mar olyan reg, hogy nem is emlékszem :(2023. júl. 7. 20:57
21/69 anonim válasza:
Lehet nem vagy érdeklődő. Én pl beszélgettem itt már emberekkel de mindig én kérdeztem ők soha így aztán sosem írtam...
2023. júl. 7. 23:15
22/69 anonim válasza:
Van ilyen fiú ismerősöm, bárkivel összejönne és folyton csak emiatt nyavalyog mert senkinek nem kell.
Ez tényleg taszító, tudni hogy valakinek nem én tetszem hanem csak kapcsolatot akar mindenképp.
2023. júl. 8. 03:23
23/69 anonim válasza:
Ronda,kövér,alacsony vagy?
2023. júl. 8. 04:20
24/69 A kérdező kommentje:
atlagos kinézetem van,,,,nem akarok kapcsolatot mindenképp...én csak azt akartam elmondani, hogy nálam minden csaj egyenlően indul. De félre értetek ti mindent.
2023. júl. 8. 05:09
25/69 anonim válasza:
Hát figyelj... Ha neked tényleg minden csaj megfelel a rövid hajúakat leszámítva menj fel egy társkeresőre. Ott átlagos külsővel nekem elég sokan szoktak írni. Csak én azért válogatok is. :D
2023. júl. 8. 10:59
26/69 anonim válasza:
Lehet hogy simp vagy.
2023. júl. 8. 14:13
27/69 A kérdező kommentje:
Simpson?
2023. júl. 8. 21:43
28/69 anonim válasza:
Kamu kérdés. Egy másikban azt írtad 35 eves vagy..
2023. júl. 8. 22:17
29/69 A kérdező kommentje:
persze....
2023. júl. 9. 00:15
30/69 anonim válasza:
#27 Nem simpson, hanem simp. Bármit megtennél, hogy lenyűgözz egy nőt, de nem a romantikus módon, hanem meghunyászkodva. Na most, valószínűleg nem tudatosan viselkedsz így, de a nők ezt gyengeségnek könyvelik el, szintén nem tudatosan, de gyengeségnek. Tetszik, nem tetszik, ez van. Fogadd el.
Azt meg nyilván te is érted, hogy miért nem kell egy nőnek egy gyenge vagy általa gyengének vélt férfi. Mert nem én mondom azt, hogy gyenge vagy. Úgyhogy dolgozz ezen, és jobb eredményeket fogsz elérni, ebben biztos vagyok.
2023. júl. 9. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!