Nekem kellene bemennem Pestre, találkozni?
Matcheltem egy sráccal, tinderen. Kérdezte, hogy gyakran járok-e Pestre. A km.-ből úgy látom, hogy ő ott lakhat, ez szinte biztos. Kérdezte, hogy mikor iszunk meg valamit. Mondtam, hogy pont bent vagyok, de most más program miatt. Mondta, hogyha legközelebb arra járok, szóljak. Írtam, hogy vagy szóljon ő, ha itt jàr a szomszèd városban, mmint nekem szomszéd város. Azt tudni kell, hogy 20 km-re lakom Pesttől, de ehhez a szomszéd kisvàroshoz nekem is buszra kell szállnom, jó, az csak 5 km., de akkor is. Egy ideje randizom, az elején mèg bementem pàr srác miatt, de akik komolyabbat akartak, vagy komolyabban érdekeltem őket, ki tudtak jönni Pestről. Most nem tudom, ennek a sràcnak lehet, hogy nincsen kocsija.. Erre amit írtam, annyit írt, hogy ő sajnos nem sűrűn szokott erre jàrni, és mèg egy mosolygós smiley is.. Gondolom,tudta, hogy mire akarok ezzel célozni. Jogosan érzem azt, hogyha ő már most se fektet ebbe semmi energiát, pedig ő a pasi, akkor mindegy is?
Köszi, előre is!.
Köszi a válaszokat. Ezekre nem is gondoltam, ebben is van valami.. de azt nem hinném, hogy félne buszozni, mert a biojàban is ott van, meg írta is, hogy bejárata fèl Latin-Amerikàt, szóval ezt nem hinném..:)
Igen, én is inkább itt akartam talizni, elsőnek.
4-es válaszoló: Igen, ebben sajnos van valami, egyre inkább kezdek ràjönni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!