Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nekem kellene bemennem Pestre,...

Nekem kellene bemennem Pestre, találkozni?

Figyelt kérdés

Matcheltem egy sráccal, tinderen. Kérdezte, hogy gyakran járok-e Pestre. A km.-ből úgy látom, hogy ő ott lakhat, ez szinte biztos. Kérdezte, hogy mikor iszunk meg valamit. Mondtam, hogy pont bent vagyok, de most más program miatt. Mondta, hogyha legközelebb arra járok, szóljak. Írtam, hogy vagy szóljon ő, ha itt jàr a szomszèd városban, mmint nekem szomszéd város. Azt tudni kell, hogy 20 km-re lakom Pesttől, de ehhez a szomszéd kisvàroshoz nekem is buszra kell szállnom, jó, az csak 5 km., de akkor is. Egy ideje randizom, az elején mèg bementem pàr srác miatt, de akik komolyabbat akartak, vagy komolyabban érdekeltem őket, ki tudtak jönni Pestről. Most nem tudom, ennek a sràcnak lehet, hogy nincsen kocsija.. Erre amit írtam, annyit írt, hogy ő sajnos nem sűrűn szokott erre jàrni, és mèg egy mosolygós smiley is.. Gondolom,tudta, hogy mire akarok ezzel célozni. Jogosan érzem azt, hogyha ő már most se fektet ebbe semmi energiát, pedig ő a pasi, akkor mindegy is?

Köszi, előre is!.

2023. júl. 7. 15:49
 1/5 anonim válasza:
Nem ismerem ugyan Pest és környékét de lehet több lehetőséget lát a Belvárosban időtöltésre. Mindenestre szerintem illett volna ezt közölnie, ha így van, valamint szerintem olyan lánynak, akitől valami akarunk nem mondjuk ezt így ki kerek-perec és/vagy beleöljük azt a kis energiát, hogy kiutazunk hozzá, ha szeretné első alkalommal. Persze utána szerintem a legtöbb fiú el is várja, hogy te is menj, de szerintem ez lenne a legkorrektebb, ha te azt szeretnéd ő menjen, akkor első alkalommal ő megy.
2023. júl. 7. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Hàt igen, meg olyan lazán/spontàn vette az egészet, amivel nincs is nagy baj, de csak egy sört akart meginni, és ez a kisváros, amit írtam neki, elèggè frekventált, azt itt is simán lehetett volna .
2023. júl. 7. 16:03
 3/5 anonim válasza:
Hát mondd el neki nyíltan, hogy első találkozásnak te jobban örülnél, ha azon a környéken találkoznátok. Nem venném red flagnek alapvetően, ha így belemegy. Persze lehet neki kellemes, de utalhat arra is, hogy életében nem utazott egyedül és fél tőle (rossz buszra száll vagy nem tudom), az már red flag szerintem ebben a korban, de ez mindenki maga megítélése. Vagy csak azért akar Pesten találkozni, hogy fel invitáljon magához. Sok a lehetőség, mindenképp erre mennék a helyedben, hogy a te városodban először aztán úgyis kiismered ott.
2023. júl. 7. 16:09
 4/5 anonim válasza:
Mit vársz attól, aki Tinderen ismerkedik? Bármikor lecserélhető tárgyként vannak kezelve az emberek. Már az elejétől kezdve tiszteletlen a hozzáállás.
2023. júl. 7. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ezekre nem is gondoltam, ebben is van valami.. de azt nem hinném, hogy félne buszozni, mert a biojàban is ott van, meg írta is, hogy bejárata fèl Latin-Amerikàt, szóval ezt nem hinném..:)

Igen, én is inkább itt akartam talizni, elsőnek.

4-es válaszoló: Igen, ebben sajnos van valami, egyre inkább kezdek ràjönni..:/

2023. júl. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!