Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Találkoznátok egy ilyen fiúval?

Találkoznátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Nem hiszi el,hogy én vagyok a képeken.Küldtem neki friss képet,videót magamról,de nem hiszi el azt hiszi fake vagyok. :D be van sz*rva hogy nem fogok neki tetszeni.

Meg hogy a képeim nincsenek megosztva ,nincs instagrammom...

És nagyjából minden második mondatában felhozza,hogy nem bízik bennem

Társkeresőn találkoztunk,már Facebookon bejelölt

Ma találkoznánk

De iszonyat okoskodó

Hogy ő olvas az emberek gondolataiban,tanul pszichológiát stb

Már most idegesít ,pedig még nem is találkoztunk

24 éves létére ilyen agyi szinten lenni

Nem akarok ítélkező lenni,és beavattam hogy voltam internetes zaklatás áldozata így tudom pontosan milyen az,ha valakit átvernek.

24 éves a srác

De már semmi kedvem találkozni így vele ,bár így úgy érzem ha nem talalkozok vele nem hiszi el hogy valóban én vagyok a kepeken

Mi legyen?Adjak egy esélyt vagy hagyjam?

2023. máj. 14. 11:32
1 2
 1/20 anonim válasza:

Nekem is volt sok kamunak tűnő beszélgető partnerem, elég hamar ki is offoltam őket.

Ha valaki tutira akar menni, akkor mikrofon, vagy videó hívás.

Nálam fordítva szokott lenni, a csajok gondolták, hogy nem fognak nekem tetszeni :D

Ha annyira nem hiszi, meg okoskodó, akkor köszönj el tőle, keresel mást, nem olyan nehéz. Legalábbis én azt szoktam tenni a kamusokkal, vagy azokkal akik nagyon nem jönnek be. Nekem meg van mit keresek, a hülyékre nem pazarlom az időmet.

2023. máj. 14. 11:35
 2/20 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy nem vagyok fake :D már belém áll,azt közben loszart sem tud rólam.

Nem kell bízni bennem,de nem tudom mitől fél

Nem én lennék elköszön azt megy tovább

Megölni nem fogom 🤣 egy 24 éves férfi,nem tudom mitől van így beszarva

2023. máj. 14. 11:42
 3/20 anonim válasza:
Ennek egyáltalán van jövője, ha már most ilyen gondok vannak? :D
2023. máj. 14. 11:45
 4/20 A kérdező kommentje:

Hát én is úgy érzem,hogy nincs

Első nap belém állt,két óra után

Nem is értem minek írt rám és húzott el,ha nem hiszi hogy én vagyok a képeken

Az a baj,hogy most bennem van az,hogy bebizonyítsam neki hogy de,létezek

De nincs kedvem felesleges kört futni ezzel mert pontosan tudom,hogy utána valószínű ott is hagynám ezzel a gondolkodással ami neki van

2023. máj. 14. 11:46
 5/20 anonim válasza:
Menj el mutasd meg hogy tényleg te voltàl az aki a képen van, és köszönj el tőle. Persze ez a sajàt szabadidődből vesz el, de ha tényleg ennyire zavar hogy nem hiszi el, szànd rà azt a kis időt.
2023. máj. 14. 11:53
 6/20 anonim válasza:
Ezen miért vagy meglepődve? Gondolom irreálisan jó külsejűnek tart ahhoz képest, hogy interneten ismerkedsz, ami valljuk be egy jogos felvetés részéről. Ha meg ennyire el akarod oszlatni a kételyeit, akkor írd fel a nevét egy lapra és küldd el neki a képet.
2023. máj. 14. 12:12
 7/20 anonim válasza:

Ha engem valaki kamusnak néz, az repül, nem hogy gondolkodjak rajta, hogy találkozzak-e vele.

18 f

2023. máj. 14. 12:21
 8/20 A kérdező kommentje:
Rajta kívül még senki nem nézett kamunak :D
2023. máj. 14. 12:22
 9/20 anonim válasza:

Szerintem off…

Mi a francnak foglalkozol vele ha már akkor beléd áll amikor még nem is ismer… mi lesz késöbb?

2023. máj. 14. 13:21
 10/20 anonim válasza:

Hát az ilyen pasival minek foglalkzool vele?

Már a holdról is látszizk, hogy nem kellesz neki nagyon.

2023. máj. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!