Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Találkoznátok egy ilyen fiúval?

Találkoznátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Nem hiszi el,hogy én vagyok a képeken.Küldtem neki friss képet,videót magamról,de nem hiszi el azt hiszi fake vagyok. :D be van sz*rva hogy nem fogok neki tetszeni.

Meg hogy a képeim nincsenek megosztva ,nincs instagrammom...

És nagyjából minden második mondatában felhozza,hogy nem bízik bennem

Társkeresőn találkoztunk,már Facebookon bejelölt

Ma találkoznánk

De iszonyat okoskodó

Hogy ő olvas az emberek gondolataiban,tanul pszichológiát stb

Már most idegesít ,pedig még nem is találkoztunk

24 éves létére ilyen agyi szinten lenni

Nem akarok ítélkező lenni,és beavattam hogy voltam internetes zaklatás áldozata így tudom pontosan milyen az,ha valakit átvernek.

24 éves a srác

De már semmi kedvem találkozni így vele ,bár így úgy érzem ha nem talalkozok vele nem hiszi el hogy valóban én vagyok a kepeken

Mi legyen?Adjak egy esélyt vagy hagyjam?

2023. máj. 14. 11:32
1 2
 11/20 anonim válasza:
Videochat azért megvolt?
2023. máj. 14. 13:45
 12/20 anonim válasza:
Tali és offold ki
2023. máj. 14. 17:19
 13/20 anonim válasza:
Végül mi volt?
2023. máj. 14. 18:50
 14/20 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy mi lett. :)
2023. máj. 14. 21:02
 15/20 A kérdező kommentje:

Hu halljatok

Ilyen gáz randin meg nem voltam

Elmentem,a sráccal ki mentünk egy ilyen kikötő szerusegbe,de csak azért,hogy ő elszivhasson egy füves cigit

Emiatt mentünk kintebb

Elmagyaráztam neki,hogy egy randin nem magára kell gondolni elsősorban ,és nagyon gáz hogy azért ide kijövünk hogy ő fuvezhessen.Nagyon unszimpatikus volt.

Erre olyat szól,hogy ő már nyolc éve füvezik,emiatt ő más?nem is arról van szó ,csak szimplán gáz egy randin ezt csinálni.

Kocsiba beszálltam,zenét rakott be

Amit mondtam,arra rákontrázott,kiforgatta a szavaikat

Meg hogy attól félt hogy ha még lát látom majd az arcán a csalódottságot,hogy ha nem tetszek neki

🤣Elkezdett felvagni a kocsijával,hogy neki ilyen órája van,hogy ő most nem dolgozik mert nem bír főnök beosztásban lenni

Ilyen elvont fogalmakkal farasztott mintha valami nagyon okos ember lenne,úgy éreztem magam mellette mint valami hülye picsa

Szemüvegben volt végig(napszemüvegben)

Egyáltalán nem volt rám tekintettel,bunkó volt,arrogáns

Gyomrom felfordult tole

Normálisan megmondtam neki,hogy hagyjuk,aztán jött utánam azért hogy adjunk neki még egy esélyt

Ott hagytam

Aztán meg irogatott

Hu mondom

Meg hogy neki a fű meghozza a gondolatait

A nagy menő gyerek

Végig cigi volt a szájában

Srácok,esküszöm hogy ennyire unszimpatikus emberrel még életemben nem találkoztam

2023. máj. 15. 11:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem bír "beosztott"lenni,elirtam :D
2023. máj. 15. 11:46
 17/20 anonim válasza:
na ha már ennyire beavattál minket a sztoriba, mutasd már meg nekünk is azokat a fotókat:D
2023. máj. 15. 12:01
 18/20 anonim válasza:
Eljössz egy normális randira? Ígérem, még előtte betépek. :D
2023. máj. 15. 12:31
 19/20 anonim válasza:
Tipikus c type, nem?!
2023. máj. 15. 12:49
 20/20 anonim válasza:
Találkozz inkább velem
2023. máj. 19. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!