Találkoznátok egy ilyen fiúval?
Nem hiszi el,hogy én vagyok a képeken.Küldtem neki friss képet,videót magamról,de nem hiszi el azt hiszi fake vagyok. :D be van sz*rva hogy nem fogok neki tetszeni.
Meg hogy a képeim nincsenek megosztva ,nincs instagrammom...
És nagyjából minden második mondatában felhozza,hogy nem bízik bennem
Társkeresőn találkoztunk,már Facebookon bejelölt
Ma találkoznánk
De iszonyat okoskodó
Hogy ő olvas az emberek gondolataiban,tanul pszichológiát stb
Már most idegesít ,pedig még nem is találkoztunk
24 éves létére ilyen agyi szinten lenni
Nem akarok ítélkező lenni,és beavattam hogy voltam internetes zaklatás áldozata így tudom pontosan milyen az,ha valakit átvernek.
24 éves a srác
De már semmi kedvem találkozni így vele ,bár így úgy érzem ha nem talalkozok vele nem hiszi el hogy valóban én vagyok a kepeken
Mi legyen?Adjak egy esélyt vagy hagyjam?
Hu halljatok
Ilyen gáz randin meg nem voltam
Elmentem,a sráccal ki mentünk egy ilyen kikötő szerusegbe,de csak azért,hogy ő elszivhasson egy füves cigit
Emiatt mentünk kintebb
Elmagyaráztam neki,hogy egy randin nem magára kell gondolni elsősorban ,és nagyon gáz hogy azért ide kijövünk hogy ő fuvezhessen.Nagyon unszimpatikus volt.
Erre olyat szól,hogy ő már nyolc éve füvezik,emiatt ő más?nem is arról van szó ,csak szimplán gáz egy randin ezt csinálni.
Kocsiba beszálltam,zenét rakott be
Amit mondtam,arra rákontrázott,kiforgatta a szavaikat
Meg hogy attól félt hogy ha még lát látom majd az arcán a csalódottságot,hogy ha nem tetszek neki
🤣Elkezdett felvagni a kocsijával,hogy neki ilyen órája van,hogy ő most nem dolgozik mert nem bír főnök beosztásban lenni
Ilyen elvont fogalmakkal farasztott mintha valami nagyon okos ember lenne,úgy éreztem magam mellette mint valami hülye picsa
Szemüvegben volt végig(napszemüvegben)
Egyáltalán nem volt rám tekintettel,bunkó volt,arrogáns
Gyomrom felfordult tole
Normálisan megmondtam neki,hogy hagyjuk,aztán jött utánam azért hogy adjunk neki még egy esélyt
Ott hagytam
Aztán meg irogatott
Hu mondom
Meg hogy neki a fű meghozza a gondolatait
A nagy menő gyerek
Végig cigi volt a szájában
Srácok,esküszöm hogy ennyire unszimpatikus emberrel még életemben nem találkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!